Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul summitului informal al Consiliului European de la Bratislava. Printre temele abordate de presedinte in fata jurnalistilor s-au. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul summitului informal al Consiliului European de la Bratislava. Printre temele abordate de presedinte in fata jurnalistilor s-au.

Klaus Iohannis la Summitul informal de la Bratislava: Romania indeplineste conditiile pentru intrarea in Spatiul Schengen

Romania indeplineste conditiile pentru a intra in Spatiul Schengen si este numai geografic la marginea Europei. Am dovedit ca putem face fata valului migrationist, a declarat Klaus Iohannis la Bratislava, inainte de inceperea Summitului informal de la Bratislava, explicand ca Romania este si foarte bine pregatita economic, pentru ca are avansul economic - n. n. ) de 5% este notabil.

Klaus Iohannis, la Bratislava: NATO este baza securitatii pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, ca Iohannis a amintit joi, intr-o declaratie la Palatul Cotroceni, ca, in.

Klaus Iohannis, inainte de reuniunea Consiliului Euroepan de la Bratislava: Este foarte important sa evitam fragmentarea UE

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, cu o zi inainte de plecarea catre Bratislava pentru reuniunea Consiliului European.

Klaus Iohannis, inainte de reuniunea Consiliului Euroepan de la Bratislava: La Bruxelles vin lideri care lauda UE, apoi merg acasa si o ataca. Asa nu se poate

Cu o zi inainte de plecarea catre Bratislava, presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre obiectivele Romaniei la reuniunea informala a Consiliului European.

Klaus Iohannis:Vrem ca Romania sa fie mult mai profund integrata in toate procesele Uniunii Europene (VIDEO)

Klaus Iohannis a sustinut joi o conferinta de presa in care a vorbit despre mandatul cu care va merge la Summitul de la Bratislava si despre recentele discutii avute cu Francois Hollande si Angela.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul pe 8 luni a vizitelor externe facute de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a reusit sa.

Sebastian Ghita acuza ca Liviu Dragnea si Klaus Iohannis s-au inteles sa il puna pe Vasile Dincu premier dupa alegeri: Actualul vicepremier infirma si spune ca nu revine in politica

Deputatul PRU, Sebastian Ghita, sustine ca exista un plan secret facut de catre presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele Klaus Iohannis ca sa instaleze un guvern condus de Vasile Dincu dupa.

Judecatoarea Iulia Cristina Tarcea este noua sefa a inaltei Curti de Casatie si Justitie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, la 14 septembrie 2016, decretul pentru numirea judecatoarei Iulia-Cristina Tarcea in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe o.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a judecatoarei Cristinei Tarcea la conducerea instantei supreme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea judecatoarei Iulia-Cristina Tarcea in functia de presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru o perioada de trei ani. Anuntul a fost facut de catre Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )