Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul pe 8 luni a vizitelor externe facute de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a reusit sa. continuă pe B1

Radu Banciu: Am inteles ca presedintele Hollande a avut dificultati astazi sa vorbeasca langa presedintele Iohannis. A trebuit montata o treapta ca sa il mai ajunga un pic la inaltime (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita lui Francois Hollande in Romania si despre imaginea pe care o are presedintele francez in propr.

Radu Banciu, despre eliberarea conditionata a lui Giovanni Becali: Este o rusine monumentala pentru justitia din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre eliberarea conditionata a lui Giovanni Becali. Ne intoarcem si noi la mafiotii nostri. Ioan Becali eliberat.

Radu Banciu: Gorghiu nu l-a vrut pe Zegrean pe listele PNL la alegeri pentru ca a fost basist (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre adevaratele motive pentru care Alina Gorghiu a decis ca fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean nu este eligibil.

Liberalii lucreaza deja la programul de guvernare. Radu Banciu: Lucreaza la ce? Poate la programul de guvernare al PSD. Toata lumea stie ca social-democratii vor castiga. Pe cine prosteste Gorghiu? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre dialogul dintre tehnocrati si liberali cu privire la alegerile parlamentare. Alina Gorghiu a declarat zilele trecute.

Elena Udrea a apucat-o definitiv pe drumul calugariei. Radu Banciu: Ma gandesc cu lehamite ce a putut sa o determine sa devina cea mai cuvioasa femeie din tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre intorsatura pe care a luat-o viata Elenei Udrea. Mai exact, jurnalistul a facut referire la mesajele religioase.

Radu Banciu: Putine tari il mai primesc bine pe Hollande. Din fericire pentru el, ai nostri nu cunosc situatia internationala. Presedintele habar nu are, iar cu premierul are nevasta frantuzoaica (VIDEO)

Meniu regesc pentru presedintele Frantei. Francois Hollande a mancat in zilele cat a stat la Bucuresti numai delicateze pregatite de cei mai priceputi chefi autoftoni. Radu Banciu e prezentat.

Radu Banciu: Din viata Elenei Udrea a mai ramas piosenia si niste firicele de amor (VIDEO)

Schimbarile din viata Elenei Udrea a fost, miercuri seara, unul dintre subiectele abordate de Radu Banciu. Jurnalistul este de parere ca activitatea fostului ministru mai poate fi caracterizata de doar doua cuv.

Nu sunt 5 pasi pe care sa-i faca cineva fara sa calce intr-un pisat de caine. Radu Banciu catre Gabriela Firea: Ce ii trebuie unui primar sa curete trotuarele? Care e rasplata acestui cacat de stat la adresa celui care plateste taxe? (VIDEO)

Ce ii trebuie unui primar sa curete trotuarele unui oras? , a intrebat-o Radu Banciu pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Jurnalistul a vorbit in emisiunea de miercuri.

ii cer ambasadorului SUA sa nu ne considere mai prosti decat suntem. Radu Banciu: Neicusorule, daca voiai sa vezi cum traiesc secuii, iti puneai o gluga pe cap si luai rata spre Harghita (VIDEO)

Fotografia cu ambasadorul SUA la Bucuresti tinand in mana steagul secuiesc a fost fost subiectul principal de discutie al jurnalistului Radu Banciu, in emisiunea de miercuri seara. Acesta.

Dragnea, un taran. Cand il vezi cu mustata aia.../Ciolos, un baiat bun, dar nu si un premier bun. Ce spune Radu Banciu despre principalii politicieni ai Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a luat la rost principalii politicieni ai Romaniei. Dacian Ciolos, Traian Basescu, Liviu Dragnea si Victor Ponta nu au scapat de critica jurnalistul. Ciolos e un baiat bun, dar nu si un.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )