Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a fost intrebat ce ar face ca profesor daca un elev ar veni la ore cu febra. Cum a raspuns

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a fost intrebat ce ar face ca profesor daca un elev ar veni la ore cu febra. Cum a raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce ar face ca profesor daca un elev ar veni la ore cu febra si ce opinie are despre publicarea tarzie a ghidului privind masurile de incepere a scolilor. continuă pe Antena3

Va merge Klaus Iohannis pe litoralul romanesc ca turist? Raspunsul surprinzator al presedintelui

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Cotroceni, daca ar merge pe litoralul romanesc ca orice turist, in conditiile in care autoritatile au spus de multe ori in ultima vreme ca un numar important de infectari se produc in timpul sejururilor la mare.

Klaus Iohannis ia distanta de PNL si Ludovic Orban: Nu am girat eu racolarile de primari

Presedinte Klaus Iohannis s-a declarat ofensat cand a fost intrebat de ce a girat racolarile de primari si parlamentari de catre PNL. Mai mult, acesta a declarat ca nu are nicio legatura cu vreun partid, desi acesta a participat la numeroase evenimente ale PNL in fosta campanie.

Klaus Iohannis, parodiat de PSD intr-o mema: Ce va face presedintele?

Klaus Iohannis a fost parodiat de PSD intr-o mema, dupa conferinta de presa tinuta de presedinte in care a raspuns mai multor intrebari, printre care si cea adresata de romani, prin intermediul Antena 3, cu privire la ce va face in cazul legii dublarii alocatiilor.

Klaus Iohannis: Daca tara este cuprinsa de o epidemie si suntem in criza economica, nu vii, din opozitie sa depui motiune de cenzura. PSD nu este doar cinic, este si iresponsabil. Vom vedea daca demersul e constitutional (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinutmiercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care Romania inca inregistreaza o.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cenzura: Vom vedea daca este neconstitutionala sau nu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca exista dubii in spatiul public cu privire la constitutionalitatea depunerii motiunii de.

VIDEO Klaus Iohannis: Daca numarul de bolnavi creste zilnic, noi masuri de relaxare nu sunt posibile

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu sunt posibile noi masuri de relaxare in conditiile in care numarul de infectari cu noul coronavirus creste zilnic.

Sefa TVR, salariu mai mare decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns in aceasta situatie incredibila

Doina Gradea este din nou in atentia presei. Dupa acuzatii grave care i-au fost aduse, dar si cereri de demisie refuzate, acum s-a aflat ca sefa TVR are un salariu mai mare decat presedintele Klaus Iohannis. Cum a ajuns Doina Gradea sa aiba un salariu mai mare decat presedintele Romaniei Salarii incredibile la TVR. Cei .

Klaus Iohannis a promulgat legea impotriva violentei domestice

Legea care prevede ca incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie este pedepsita cu inchisoare de la sase luni la 5 ani a fost promulgata miercuri de presedintele Klaus Iohannis. Pana acum, o astfel de infractiune era pedepsita cu inchisoare de la o luna la un an, insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala, conform Hotnews.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

KLAUS IOHANNIS: Alegerile se pot organiza in conditii in relativa siguranta

Alegerile locale si parlamentare se pot organiza in conditii in relativa siguranta, nefiind niciun motiv care sa indice ca numarul de infectari creste exponential, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )