Libnet.ro
UNICEF

07:00

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele . continuă pe Playtech

Simona Halep, decizie de ultima ora. De ce nu va participa la US Open!

Simona Halep nu va participa anul acesta la US Open 2020. Numarul 2 mondial a anuntat oficial ca nu va face parte din turneul Grand Slam care se va tine la New York. Care este motivul? Simona Halep nu va participa la US Open Campioana noastra a cantarit situatia speciala in care este pusa si .

Nelu Tataru, anunt de ULTIMA ORA despre scoala. Cine trebuie sa poarte masca si la ore

Ministru Sanatatii si alti membrii ai Guvernului pregatesc setul de masuri de preventie necesar pentru protejarea elevilor, odata cu inceperea anului scolar, din 14 septembrie. Conform declaratiilor de ultima ora ale lui Nelu Tataru, documentul urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare, dupa consultarea cu premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Eforturile marinarilor spun totul despre sacrificiul lor!

Presedintele Klaus Iohannis participa azi la festivitatile ocazionate de Ziua Marinei. in mesajul of.

Klaus Iohannis, cu alta femeie la Ziua Marinei. Ce facea Carmen Iohannis in tot acest timp

Klaus Iohannis si-a facut aparitia langa alta femeie la Ziua Marinei. Cine era aceasta si ce facea sotia presedintelui Romaniei in tot acest timp? Iohannis, aparitie alaturi de alta femeie la Ziua Marinei Pandemia de coronavirus a dat peste cap multe evenimente, dar cu toate astea sunt cateva care s-au pastrat, dar organizate cu restrictiile .

Ultima ora! Noul coronavirus se poate transmite prin alimente? Anuntul facut de OMS cu putin timp in urma

Milioane de oameni sunt speriati la gandul ca noul coronavirus se poate transmite prin alimente, motiv pentru care vanzarile anumitor produse neambalate au scazut ingrijorator. in urma anuntului transmis de China, cu privire la identificarea virusului in alimente de import, mai exact intr-un lot de aripioare de pui congelate, importate din Brazilia, OMS a tinut .

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor generale, si nu Guvernul, contrar cutumelor din cei 30 de ani de.

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ataca la Curtea Constitutionala legea care stipuleaza ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul, contrar practicii din cei 30 de ani de.

Klaus Iohannis: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastra de a ne adapta la o realitate diferita Romania trebuie sa-si asume un profil mai activ in consolidarea securitatii regionale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la activitatile desfasurate in Portul Militar din Constanta cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane. Festivitatile au loc.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )