Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a fost cu trenul la Ploiesti: Am vrut sa vad personal cum se circula

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a fost cu trenul la Ploiesti: Am vrut sa vad personal cum se circula

Presedintele Klaus Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie care-l infatiseaza intr-un vagon de tren, spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea despre Orasele. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis a calatorit cu trenul la Ploiesti. Presa locala scrie ca Primaria a asfaltat gropile doar pe unde va trece seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a calatorit miercuri dupa-amiaza cu trenul spre Ploiesti, unde va participa la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiesti. Seful statului a postat si o fotografie din tren pe pagina sa de Facebook. Ziarul Incomod din Ploiesti a scris, miercuri, ca Primaria din oras a asfaltat astazi gropile si denivelarile din zona Universitatii din Ploiesti, in ziua in care presedintele este asteptat la un eveniment gazduit de universitate.

Presedintele Klaus Iohannis participa,miercuri, la o dezbatere despre orasele la 100 de ani de la Marea Unire

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, la Ploiesti, la dezbaterea despre Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

Klaus Iohannis a ajuns cu trenul in cea mai rau-famata gara din Ploiesti. Femeile de serviciu, trimise sa spele peronul inaintea sosirii presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis va veni cu trenul la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Este una dintre cele mai rau famate zone din oras.

FOTO Iohannis a plecat azi cu trenul la Ploiesti. A fost o calatorie placuta. Dar mi-ar fi imposibil sa merg de la Bucuresti pana la Sibiu. As face 7 ore

Presedintele Klaus Iohannis va participa in aceasta dupa amiaza la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploiesti, organizata de Universitatea Petrol - Gaze din Ploiesti. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca seful statului va merge cu trenul la Ploiesti.

Surse: Iohannis pleaca azi cu trenul la Ploiesti

Presedintele Klaus Iohannis va participa in aceasta dupa amiaza la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor SMART pentru Ploiesti, organizata de Universitatea Petrol - Gaze din Ploiesti. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca seful statului va merge cu trenul la Ploiesti.

Radu Banciu, despre calatoria lui Iohannis cu trenul: S-au facut pregatiri ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu calatoria efectuata de presedintele Klaus Iohannis cu trenul la Ploiesti, unde a participat la o conferinta. Presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis, la Ploiesti. Este invitatul principal la o dezbatere pe tema Marii Uniri de la 1918

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri, 22 noiembrie, la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire, eveniment organizat de administratia publica locala.

Klaus Iohannis: Avem dificultati cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu Romania (VIDEO)

In plina frenezie privind statul paralel, Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor afirmand ca acestia sunt paraleli cu Romania. Avem.

Tariceanu, intrebat daca suspendarea lui Klaus Iohannis se afla pe agenda coalitiei de guvernare: Nu, in mod clar si lipsit de orice echivoc

Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu se afla pe agenda coalitiei de guvernare, a afirmat miercuri presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. Intrebat, la Parlament, daca aceasta tema se afla pe agenda coalitiei, Tariceanu a negat, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis incurajeaza atragerea de investitori luxemburghezi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat atragerea de investitori luxemburghezi in domenii cu potential semnificativ cum ar fi: comunicatii si tehnologia informatiei, sectorul bancar, fonduri de investitii, turism sau tehnologii ecologice, in cadrul primirii, la Palatul Cotroceni, a ambasadorului Marelui Ducat de Luxemburg, Paul Alphons Steinmetz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )