Libnet.ro
UNICEF

10:15

UPDATE Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. A sasea victima este, de fapt, un barbat fara leziuni in urma incendiului

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. A sasea victima este, de fapt, un barbat fara leziuni in urma incendiului

Dupa ce a anuntat moartea unei femei care fusese afectata de incendiul de la Matei Bals, Ministerul Sanatatii a revenit sambata rectificand informatia. A sasea victima este de fapt un barbat transferat in urma incendiului, dar care nu suferise leziuni din cauza acestuia. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. Cine era, de fapt, a sasea victima

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o altapersoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor care au murit in urma incendiului.

Protest la Ministerul Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Demisia! Iesi afara!

Zeci de oameni au iesit in strada, astazi, si au organizat un protest in fata Ministerului Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 au murit.

Un pacient in stare grava si alti trei intubati, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals

Ministerul Sanatatii a comunicat starea pacientilor transferati in alte unitati sanitare dupa ce au .

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a fost eliberat din functie. El va fi inlocuit de Monica Althamer

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a fost eliberat din functie de catre premierul Florin Citu. El a fost inlocuit de Monica-Emanuela Althamer, iar decizia a fost pulicata joi, in.

CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac (VIDEO)

Vlad Voiculescu a declarat, miercuri, la Guvern, ca Ministerul Sanatatii a semnat, zilele trecute, o comanda de inca 9 milioane de vaccinuri impotriva noului coronavirus de la compania germana.

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei. Dr. Virgil Musta: Poate fi utilizata in studii clinice

Ministerul Sanatatii a dat unda verde Ivermectinei, medicamentul foarte ieftin, considerateficient in tratarea COVID-19. Specialistii in sanatate au declarat ca se poate utiliza in studii clinice in Ro.

Ministerul Sanatatii a semnat o comanda pentru 9 milioane de vaccinuri CureVac

Ministerul Sanatatii a semnat, zilele trecute, o comanda de inca 9 milioane de vaccinuri anti-COVID-19 de la compania germana CureVac, a anuntat, astazi, la Guvern, ministrul Vlad Voiculescu, conform Agerpres.

Ivermectina, avizata de Ministerul Sanatatii. Virgil Musta: Posibil sa fie medicament cu beneficii favorabile

Ministerul Sanatatii da unda verde Ivermectinei. Specialistii au spus ca medicamentul se poate folosi in studii clinice la fel ca si in celelalte tari. Presedintele Comisiei de Specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii pe Boli Infectioase, Virgil Musta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre pasii facuti in acest moment pentru avizarea acestui medicament.

Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii: Testam mai putin decat este cazul. Vom creste capacitatea de testare

Andreea Moldovan, noul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, a anuntat joi, 27 ianuarie, faptul ca are drept prioritate cresterea capacitatii de testare in vederea unui management mai eficient al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )