Libnet.ro
UNICEF

09:30

KLAUS IOHANNIS: Grupul de lucru la Administratia Prezidentiala privind votul in diaspora - infiintat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Grupul de lucru la Administratia Prezidentiala privind votul in diaspora - infiintat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca grupul de lucru care elaboreaza propuneri pentru imbunatatirea cadrului organizatoric si legislativ pentru votul in diaspora a fost infiintat la nivelul Administratiei Prezidentiale si ca saptamana aceasta va finaliza un document pe aceasta tema, care va fi transmis autoritatilor responsabile. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii UE, privind situatia din Republica Moldova: Sa identificam actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata, pe baza valorilor si principiilor UE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European si presedintelui Comisiei Europene cu privire la situatia din Republica Moldova. in scrisoarea adresata lui Donald Tusk.

Klaus Iohannis, sesizare la CCR: Presedintele contesta modificarea Legii privind circulatia pe drumuri publice

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o sesizare catre Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la Legea pentru modificarea art. 109 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1952002 privind circulatia pe dr.

Parlamentul a aprobat infiintarea comisiei de modificare a legislatiei privind votul din diaspora / Termen pana la sfarsitul lunii iunie pentru o propunere de schimbare a legii

Birourile Permanente ale Parlamentului au aprobat, marti, infiintarea unei comisii speciale pentru modificarea legislatiei privind votul din Diaspora, a anuntat Calin Popescu Tariceanu. Comisia are termen ca pana la finalul lunii iunie sa vina cu o propunere de modificare a legii, transmite Mediafax.

KLAUS IOHANNIS: Solicit Guvernului sa ia masuri de consolidare a finantelor publice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului sa ia masuri de consolidare rapida a finantelor publice si a colectarii veniturilor bugetare si a afirmat ca, in economie, masurile gresite sau falsele prioritati lasa urme adanci pentru mai multi ani. Iohannis a vorbit despre sutele de modificari fiscale, facute peste noapte care au bulversat societatea si mediul de afaceri.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru liderii europeni cu privire la situatia din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, si presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu privire la situatia din Republica Moldova,.

Klaus Iohannis, apel in regim de urgenta la UE pentru identificarea unor actiuni concrete care sa puna capat crizei din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis face apel la presedintele Consiliului European si la seful Comisiei Europene, pentru identificarea in regim de urgenta a unor actiuni concrete pentru a pune capat situatiei actuale printr-o solutie negociata in Republica Moldova, pe baza valorilor si principiilor Uniunii Europene.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretul: Ana Birchall este, OFICIAL, vice-premier interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care o desemneaza pe Ana Birchall in functia de vice-premier, cu mandat interimar, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Viorica Dancila, din nou fata in fata cu Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri

In scurt timp, premierul Viorica Dancila se va fla din nou fata in fata cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul va asista la ceremonia juramantului de investitura a noilor ministri de la.

LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Criza politica din Republica Moldova s-a adancit duminica, 9 iunie. Presedintele Igor Dodon a fost suspendat din functie, Parlamentul a fost dizolvat, iar Guvernul a fost invalidat. Practic, in acest moment, Republica Moldova este o tara scufundata intr-un haos politic. Situatia de la Chisinau, capitala Republicii Moldova, este extrem de tensionata. Sedinta extraordinara convocata, sambata, [] .

Klaus Iohannis, despre situatia politica de la Chisinau: Criza poate fi rezolvata doar prin dialogul responsabil al tuturor fortelor politice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a expus duminica, 9 iunie, cu privire la situatia politica din Republica Moldova. Presedintele roman a adresat tuturor fortelor politice de la Chisinau un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )