Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Playtech Playtech,
LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Criza politica din Republica Moldova s-a adancit duminica, 9 iunie. Presedintele Igor Dodon a fost suspendat din functie, Parlamentul a fost dizolvat, iar Guvernul a fost invalidat. Practic, in acest moment, Republica Moldova este o tara scufundata intr-un haos politic. Situatia de la Chisinau, capitala Republicii Moldova, este extrem de tensionata. Sedinta extraordinara convocata, sambata, [] . continuă pe Playtech

Criza politica in Republica Moldova: parlamentarii au dezbatut pe intuneric, intrucat curentul electric a fost oprit VIDEO

Parlamentul de la Chisinau s-a reunit, sambata, intr-o sedinta extraordinara. Curtea Constitutionala sustine ca termenul legal pentru formarea unui Guvern a expirat vineri noapte, dar cei care au convocat sedinta sustin ca actiunea lor e legala. Parlamentarii din Republica Moldova s-au reunit intr-o sedinta extraordinara, convocata de Blocul ACUM si fractiunea PSRM. E nevoie de [] .

Eugen Tomac, despre situatia din Republica Moldova: Urmeaza vremuri interesante, iar Romania din pacate, nu este in stare, prin decidentii ei, sa joace asa cum meritam (VIDEO)

Scena din Republica Moldova este intr-una adevarat razboi dupa ce Partidul Socialist al presedintelui pro-rus Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii lui Andrei Nastase si Maia Sandu pentru a forma noua.

Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Istoricul si analisitul politic din Republica Moldova, Ion Mischevca, a explicat intr-un interviu recentele evolutii politice si geopolitice de la Chisinau si cum anume Bucurestiul ar fi bine sa le perceapa.

Guvernul Romaniei, apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Guvernul Romaniei a facut un apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic. Guvernul Romaniei a anuntat ca urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Ciolacu: Voi acorda sprijin pentru gasirea unei solutii care sa mentina Republica Moldova pe cursul sau european

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a scris, duminica, pe Facebook, ca este nevoie de o abordare echilibrata din partea tuturor factorilor politici pentru depasirea situatiei de criza din Republica Moldova si ca va acorda tot sprijinul necesar prin intermediul diplomatiei parlamentare pentru gasirea unei solutii, pentru Republica Moldova sa mentina parcursul european.

REPUBLICA MOLDOVA: Guvernul face apel pentru respectarea procesului democratic

Guvernul urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova si face un apel la toate fortele politice de la Chisinau sa respecte procesul democratic.

Ciolos, reactie despre situatia din Republica Moldova: O sprijinim din tot sufletul pe Maia Sandu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, isi anunta sprijinul pentru noul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu, si isi exprima increderea ca aceasta are capacitate de a tine Republica Moldova pe calea europeana.

Traian Basescu, despre criza politica din Republica Moldova: Jocul s-a facut in favoarea lui Plahotniuc. E lovitura de stat mascata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca ceea ce se intampla in Republica Moldova este de fapt o lovitura de stat in care nu s-a folosit forta miliara, ci institutiile statului care sunt la dispozitia oligarhului Vlad Plahotniuc, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )