Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european. O sa ma opun ferm la asa ceva

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european. O sa ma opun ferm la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu poate face o propunere de comisar european, in contextul in care nu va avea niciun rol in viitoarea Comisie. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis: Guvernul Dancila, demis de drept in Parlament, si-a pierdut dreptul de a nominaliza comisarul european al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, la Bruxelles, ca un guvern demis de drept in Parlament nu are dreptul de a nominaliza comisarul european, avand in vedere ca acest cabinet nu va avea niciun rol.

Iohannis, despre comisarul european: ii voi spune Ursulei von der Leyen ca nu pot sa accept ca un guvern demis sa faca o propunere care sa fie si acceptata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca Guvernul Dancila nu poate face o nominalizare pentru comisarul european, deoarece a fost demis, precizand ca acest lucru i-l va spune si presedintei alese a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis se poate inchipui in tot felul de razboaie, insa adevarul este ca presedintele se afla intr-un razboi deschis cu Constitutia Romaniei si cu legile, cu munca si bunul simt

Viorica Dancila, premier pana la instalarea unui nou Guvern, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ii indoctrineaza si ii alimenteaza cu ura pe cei ce urmeaza sa compuna viitorul cabinet de.

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

Klaus Iohannis intoarce in Parlament legea pentru aprobarea programului pilot de preluare a personalului SMURD: Avertisment privindneclaritatea sau impredictibilitatea prevederilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, la reexaminare in Parlament legea privind aprobarea Programului-pilot de preluare a personalului angajat cu pregatire paramedicala din cadrul echipajelor SMURD specializate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )