Libnet.ro
UNICEF

16:45

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au datoria sa repare prejudiciul adus sistemului judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au datoria sa repare prejudiciul adus sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia Guvernului asupra noului semnal de alarma transmis de Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) in opinia referitoare la modificarile succesive ale legilor Justitiei prin ordonante de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

Cat au castigat Klaus Iohannis si sotia sa Carmen, in 2018, doar din chirii. E o suma deloc de neglijat

Averea presedintelui Romaniei a fost un subiect mult discutat in spatiul public, mai ales din cauza diverselor controverse legate de casele pe care le detine. Cat au castigat, in 2018, Klaus si Carmen Iohannis din chirii? Klaus si Carmen Iohannis, castig din chirii Cuplul prezidential detine trei case si doua apartamente la Sibiu, oras in .

Barna, despre schimbarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni: Scopul meu si al aliantei USR-PLUS este de a castiga toate alegerile la care participam - UPDATE

Liderul USR Dan Barna a declarat ca alianta USR-PLUS isi propune sa castige alegerile prezidentiale din toamna, in conditiile in care candidatul ar urma sa fie desemnat in saptamanile viitoare, sugerand ca schimbarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni s-ar inscrie intr-un trend european de reconstructie politica. Barna a mai spus ca, pe termen lung, USR si PLUS ar putea fuziona, in conditiile in care au acelasi ADN.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Daca tacea, filozof ramanea!

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici lanseaza un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a primit felicitari la incheierea presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene. Mai.

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se.

Klaus Iohannis la Bruxelles: Am incheiat 90 de dosare, ceea ce arata intensitatea si calitatea muncii noastre

In ciuda asteptarilor mici, Romania a reusit sa incheie 90 de dosare, performante ce reflectaatat intensitatea muncii noastre, cat si calitatea, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Juncker si Tusk la Bruxelles. Voi tine minte toata viata summitul de la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine la Bruxelles o conferinta de presa alaturi de seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia finalului reuniunii Consiliului European. Acesta din urma a multumit presedintiei romane la consiliul UE si spune ca va tine mine toata viata summitul de la Sibiu.

Iohannis: Aspectele constatate de Comisia de la Venetia consolideaza concluzia ca instrumentul ordonantelor de urgenta a fost complet denaturat si folosit abuziv de catre Guvern

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca expertii Comisiei de la Venetia consolideaza, in raportul publicat luni, concluzia ca Guvernul a folosit complet denaturat si abuziv instrumentul ordonantelor de urgenta si cere puterii sa repare prejudiciul adus sistemului judiciar prin punerea in aplicare de indata si in integralitate a recomandarilor organismelor europene din domeniu.

KLAUS IOHANNIS: Presedintia romana a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klasu Iohannis a afirmat astazi, la Bruxelles, in cadrul unei declaratii comune cu presedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker si cu presedintele Consiliului European Donald Tusk, ca presedintia romana a UE a fost surprinzatoare pentru ca a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti.

Mircea Badea: Ce face Klaus Iohannis este o fenta

Potrivit unor surse, Klaus Iohanins, se afla printre favoritii pentru functia de presedinte al Consiliului European, alaturi de premierul din Belgia, din Portugalia si cel din Luxemburg. Seful statului nu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )