Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, HUIDUIT la Pitesti: Sa o luati pe Kovesi acasa! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, HUIDUIT la Pitesti: Sa o luati pe Kovesi acasa! (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns joi la Pitesti, pentru a participa la o dezbatere despre industria auto si pentru a vizita uzina Automobile Dacia S. Ajuns la Pitesti, presedintele a fost huiduit de un barbat, care i-a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, huiduit la Pitesti. Ce i-a strigat un barbat (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns joi la Pitesti, pentru a participa la o dezbatere despre industria auto si pentru a vizita uzina Automobile Dacia S. Ajuns la Pitesti, presedintele a fost huiduit de un barbat, care i-a.

Klaus Iohannis, apostrofat la Mioveni: Jos labele de pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a fost apostrofat, joi, in judetul Arges, acolo unde o persoana i-a strigat jos labele de pe Justitie. S-o luati pe Kovesi acasa. Incidentul a fost unul izolat, iar vocea, una si.

Klaus Iohannis, la Pitesti: Daca tot suntem mai putini in Romania, macar sa fim mai performanti

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a fost prezent joi, 24 mai, la Pitesti la un eveniment organizat de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania. Seful statului a participat la dezbaterea Industria auto, motorul dezvoltarii economiei. Factori de crestere a competitivitatii, la care au participat peste 200 de invitati reprezentand firme de top din industria auto romaneasca.

Presedintele Klaus Iohannis va vizita astazi uzina Automobile Dacia de la Mioveni

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi uzina Automobile Dacia de la Mioveni, unde va avea discutii cu membri ai conducerii si cu angajati ai companiei si, de asemenea, va participa, la Pitesti, la o dezbatere despre industria auto, organizata de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania.

Presedintele Klaus Iohannis va vizita astazi uzina Automobile Dacia de la Mioveni

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi uzina Automobile Dacia de la Mioveni, unde va avea discutii cu membri ai conducerii si cu angajati ai companiei si, de asemenea, va participa, la Pitesti, la o dezbatere despre industria auto, organizata de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania, scrie News. ro.

Klaus Iohannis, un nou ATAC la adresa Guvernului: Discutam... (FOTO)

Klaus Iohannis ataca din nou guvernul PSD. Presedintele face referire, de aceasta data, la lipsa autostrazilor, atat de des promise de coalitia aflata la guvernare. Pe 24 mai, la Pitesti, voi discuta.

Klaus Iohannis, despre autostrazi: Atentionarea mea nu a fost facuta cu rautate. S-au facut progrese, dar lucrurile trebuie sa se miste cu alta viteza

Presedintele Klaus Iohannis sustine declaratii de presa la ora 15. LIVE TEXT si VIDEO .

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

Klaus Iohannis, semnal de alarma pentru Guvern pe tema fondurilor europene: E foarte tarziu! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atrans atentia Guvrenului, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, ca Romania a folosit dor 15,8% din fondurile europene alocate pentru perioada de finantare.

Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de Pilonul II de pensii: Abordarea este la limita unei guvernari diletante, foarte toxice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul legat de viitorul Pilonului II de pensii si ii someaza pe guvernanti sa clarifice intentiile pe care le au in acest sens pentru ca, sustine seful statului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )