Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis, un nou ATAC la adresa Guvernului: Discutam... (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, un nou ATAC la adresa Guvernului: Discutam... (FOTO)

Klaus Iohannis ataca din nou guvernul PSD. Presedintele face referire, de aceasta data, la lipsa autostrazilor, atat de des promise de coalitia aflata la guvernare. Pe 24 mai, la Pitesti, voi discuta. continuă pe B1

Klaus Iohannis, replica dura in scandalul pensiilor: Ce aveti de gand cu Pilonul II? Mai aveti bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, marti, un nou atac la adresa actualei guvenari. El a vorbit,intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre doua teme importante: fondurile.

Klaus Iohannis ii cere Guvernului sa ia masuri urgente: Trebuie sa ne asumam aceste schimbari

Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni Guvernului sa ia masuri urgente in ceea ce priveste digitalizarea economiei si a administratiei publice. Prezent la evenimentului Innovation Labs Demo Day,.

VIDEO Klaus Iohannis, ntrebare pentru Guvern: Mai aveti bani pentru pensii si salarii pna la sfrsitul anului?

Presedintele Klaus Iohannis a cerut marti Guvernului si PSD sa raspunda clar si documentat daca mai au bani pentru pensii si salarii pana la sfarsitul anului.

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

Lia Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis pe tema pensiilor si salariilor: Nu mai stie ce a semnat?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, reactioneaza ironic dupa ce presedintele Klaus Iohannis le-a cerut socoteala guvernantilor pe tema salariilor si pensiilor. Klaus Johannis: Mai aveti bani de p.

Rovana Plumb, o noua replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Este un demers electoral

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a calificat drept un demers electoral nemultumirile exprimate in spatiul public de presedintele Klaus iohannis cu privire la absorbtia fondurilor europene de.

Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului. Presedintele sustine o declaratie de presa la ora 18:00, la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului. Presedintele va sustine la ora 18:00 o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, pe care o veti putea urmari in direct la Antena 3. Iohannis declara.

Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici i-a dat o replica dura presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului le-a cerut guvernantilor sa spuna clar daca exista bani pentru plata pensiilor si salariilor.

Vicepremierul Paul Stanescu: Klaus Iohannis cred ca e dezinformat. Bani de pensii sunt

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis este dezinformat in privinta situatiei referitoare la Pilonul II si a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii. Bani de.

VIDEO UPDATE Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a ntrebat-o daca mai sunt bani de pensii si salarii: n mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns miercuri presedintelui Klaus Iohannis, care intrebase in urma cu o zi daca mai exista bani de pensii si salarii, declarand, la intrebarile presei: in mod sigur exista salarii pentru pensii si salarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )