Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis i-a cerut lui Ludovic Orban sa incheie repede negocierile pentru formarea Guvernului pana de Craciun - surse

Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui Ludovic Orban sa termine mai repede negocierile pentru formarea viitorului guvern pentru ca acesta sa fie investit pana la Craciun, au afirmat, pentru Antena 3, surse politice. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, teorie exploziva: Cum vrea Klaus Iohannis sa-l inlature pe Orban de la conducerea PNL

Ion Cristoiu afirma ca in PNL a avut loc un puci pentru inlaturarea lui Ludovic Orban dupa rezultatul negocierilor cu USR-PLUS privind impartirea ministerelor din viitorul Guvern. Chiar daca Orban nu a cedat, jurnalistul crede ca ar putea urma si alte puciuri ghidate de Klaus Iohannis care ar putea sa aiba succes.

Ludovic Orban: Am finalizat o orientare a modului in care urmeaza sa fie definite pozitiile de rang 2 si 3 din structura guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, sambata seara, cum se vor imparti fiunctiile de rang 2 si 3 din structura Guvernului. Anuntul facut de Ludovic Orban Suntem la.

CTP a vazut umilinta suprema: Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier

La finalul negocierilor din coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR, cele trei partide politice au anuntat ca numele premierului propus este cel al lui Florin Citu. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul. Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier Vineri seara, dupa negocierile dintre cele trei formatiuni politice, .

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

Liberalul Alin Tise, presedintele CJ Cluj, atac virulent la Ludovic Orban dupa negocieri: Asistam la o ciolaniada gretoasa. Plecati acasa!

Reactiile aparute chiar in ziua semnarii Acordului de guvernare intre PNL, USR PLUS si UDMR arata cat de bine a reusit Ludovic Orban sa-i calmeze pe liberalii din Ardeal, foarte nervosi dupa ce liderul formatiunii a cedat ministere-cheie, precum Ministerul Dezvoltarii, catre partenerii din coalitie.

Ludovic Orban sustine ca nu are nici cea mai mica emotie in privinta alegerii sale in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut ca nu are deloc emotii in privinta alegerii sale la conducerea Camerei Deputatilor. El s-a aratat convins ca toti parlamentarii care compun coalitia de.

Ludovic Orban anunta progrese foarte importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare: Vom discuta si calendarul investirii Guvernului

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat progrese importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare. Acesta a precizat ca doua capitole au mai ramas de discutat, unele.

Ludovic Orban: Acum prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu USR-PLUS si UDMR ca prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului si ca este posibil ca noul Guvern sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )