Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

Culise. Cum si-a pus Ludovic Orban o parte a partidului in cap. Liderul PNL, confruntat direct de mai multi colegi din conducere pe tema retragerii lui Citu

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban s-a vazut confruntat de mai multi membri ai conducerii centrale dupa ce a incercat sa-i convinga pe tema retragerii lui Florin Citu din propunere de premier al PNL, pentru a fi el nominalizat iarasi el. Cel mai vehement contestatar al lui Orban si aparator al lui Citu a fost secretarul general, Robert Sighiartau, sustin surse politice.

Presiune tot mai mare pe Ludovic Orban: Ar putea pierde sefia PNL

Este presiune tot mai mare pe Ludovic Orban, premierul demisionar, pentru ca acum este pe cale sa piarda si sefia PNL.

USR-PLUS il blocheaza pe Ludovic Orban pentru functia de premier: nu raspunde asteptarilor electoratului

Alianta USR-PLUS isi reafirma pozitia de a nu-l sustine pe Ludovic Orban in functie de premier din partea PNL, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca daca aceasta va fi propunerea aliantei, el o va accepta.

S-a ales noul premier al Romaniei? PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord

Conform enuntului latinesc Habemus papam, am putea spune Habemus primus minister!. Conform surselor apropaite partidelor, s-ar fi convenit in aceasta dimineata asupra viiorului Guvern si, implicit, numele Premierului. PNL, USR-PLUS si UDMR sunt in pline negocieri astazi, si s-ar parea ca au ajuns la un consens. PNL, USR-PLUS si UDMR anunta: Habemus primus minister! in .

USR respinge ideea ca Orban sa fie numit din nou premier: Un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban nu raspunde asteptarilor electoratului de centru-dreapta

USR PLUS nu considera ca varianta Ludovic Orban premier ar fi cea potrivita si nu e de acord cu o astfel de nominalizare, scrie partidul USR pe Facebook, ca reactie dupa ce Klaus Iohannis a spus ca l-ar desemna pe Ludovic Orban ca premier daca acesta va fi propus de coalitia PNL-USR-Plus-UDMR. USR scrie ca variantele pe care partidul le sustine sunt fie Dacian Ciolos, propunerea USR-Plus, fie Florin Citu din partea PNL.

Un prim acord de principiu in coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu-premier, Ludovic Orban - sef la Camera Deputatilor Negocierile continua

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns vineri la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern. Mai exact, liderii celor trei partide au convenit in principiu ca Florin Citu sa fie premier, iar Ludovic Orban sef la Camera Deputatilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la discutii. in conditiile in care USR a facut un pas inapoi, discutiile continua pentru structura Guvernului in care USR-PLUS sa aiba o compensare. Potrivit acelorasi surse posturile se vor imparti: 8-PNL, 7 USR si 3 UDMR.

Acord de principiu intre PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu premier, iar Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor Cate portofolii ar urma sa revina fiecarui partid

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns, vineri, la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern, intelegere care prevede ca Florin Citu va fi premier, iar Ludovic Orban va prelua sefia Camerei.

SURSE. Un numar egal de ministere in viitorul Guvern este conditia pusa de USR PLUS pentru a accepta varianta PNL cu Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor

USR PLUS cere un numpr egal de ministere, impartite cu liberalii, pentru a accepta varianta propusa de PNL, in care Florin Citu ar urma sa fie premier, iar Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )