Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis a inaugurat cel mai modern ambulatoriu din tara. Managerul spitalului este in carti pentru Ministerul Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a inaugurat cel mai modern ambulatoriu din tara. Managerul spitalului este in carti pentru Ministerul Sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, miercuri, 16 octombrie, la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Managerul unitatii spitalicesti, Vasile Rimbu, este propunerea pentru Ministerul Sanatatii, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

Cum arata cel mai modern ambulatoriu construit de un spital de stat din Romania FOTO VIDEO

Policlinica Spitalului Judetean Suceava, o cladire cu patru etaje construita si dotata de la zero in doar zece luni, a fost inaugurata miercuri, 16 octombrie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Dictatorul Kim Jong-un, calare pe calul alb, urcand cel mai inalt munte din Coreea de Nord. Ce ar putea insemna noul exercitiu de imagine pentru relatia cu SUA

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un recurge din nou la exercitii de imagine in tentativa de a-si consolida pozitia de mare lider, infatisandu-se de data asta in ipostaza de erou pe calul alb. Agentia de presa de stat a publicat mai multe poze cu dictatorul in timp ce acesta urca pe cel mai inalt munte din tara, calare pe un cal alb, prin zapada.

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

Care este numele premierului desemnat. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Guvernul Dancila a picat la motiunea de cenzura din data de 10 octombrie, iar la Cotroceni au fost consultari in mai multe zile intre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare. Ludovic.

Scrisoarea emotionanta a unei copile de 11 ani catre presedintele Klaus Iohannis: Nu va mai ganditi la dumneavoastra

Domnule Iohannis, nu va mai ganditi la dumneavoastra. Aceasta este rugamintea unei fetite de 11 ani, rugaminte adresata presedintelui, intr-o scrisoare scrisa de mana.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Cea mai frumoasa galerie din istoria Nationalei de fotbal. Peste 30.000 de copii au cantat imnul inainte de meciul cu Norvegia

Momente emotionante pe cel mai mare stadion din Romania. Peste 30. 000 de copii au cantat, intr-un glas, Desteapta-te, romane, inainte de meciul dintre selectionata noastra si echipa Norvegiei. De altfel, ei.

Klaus Iohannis va veni la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava

Presedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la inaugurarea noului ambulatoriu de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Cladirea se afla in continuarea pavilionului administrativ din spatele Unitatii de Primiri Urgente si cuprinde demisol, parter si patru etaje.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )