Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj dur pentru PSD: Asa arata o guvernare esuata

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur pentru cei din Guvern, reprosandu-leca nu si-au asumat responsabilitatea pentru a rezolva lucrurile cu adevarat importante. in continuare, ma refer la un. continuă pe Antena3

Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu. Mesaj dur pentru Taylor Townsend

Simona Halep ar putea fi razbunata de Bianca Andreescu, canadianca prin ale caror vene curge sange de oltean, in optimile US Open, unde va evolua, in aceasta noapte, impotriva lui Taylor Townsend. Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu Simona Halep si Sorana Carstea ar putea fi razbunate de Bianca Andreescu, pentru care urmeaza o a .

Klaus Iohannis, despre cazul Caracal: PSD, preocupat de solutionarea crizelor interne, ignora rezolvarea urgentelor. Asa arata o guvernare esuata. PSD a facut mult rau Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac dur la adresa guvernarii PSD, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. in contextul tragediei de la Caracal, seful statului i-a reprosat Executivului co.

Viorica Dancila, la mana lui Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite pentru a urgenta avizul presedintelui

Viorica Dancila a facut un apel urgent catre presedintele Romaniei. Conflictele dintre Dancila si Iohannis sunt departe de a-si gasi sfarsitul. Ce mesaj aproape disperat i-a transmis premierul lui Klaus Iohannis? Acuzatii extrem de dure din partea premierului catre presedintele Romaniei! Viorica Dancila, la mana lui Iohannis Conflictul vesnic dintre Dancila-Iohannis legat de ministrii este .

Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis: Romania are nevoie de un guvern functional

Viorica Dancila a transmis un mesaj ferm pentru Klaus Iohannis caruia ii cere un raspuns pentru propunerile de ministri interimari. Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind.

KLAUS IOHANNIS: Romania a sprijinit intotdeauna politica de extindere a UE in Balcani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj in cadrul deschiderii Conferintei sefilor Statelor Majore ale Apararii, respectiv Statelor Majore Generale din tarile din Balcani, pe probleme de cooperare militara - CHODs Balcani, ocazie cu care a sustinut ca dialogul in acest cadru aduce valoare adaugata cooperarii regionale si ajuta la consolidarea stabilitatii si securitatii in Balcani, informeaza Agerpres.

Iohannis, mesaj in urma atacului din Kabul in care un roman si-a pierdut viata

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleante pentru familia diplomatului roman care a murit in urma atacului terorist comis la Kabul, Afganistan.

Klaus Iohannis: Romania a sprijinit intotdeauna politica de extindere a Uniunii Europene in Balcani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj in cadrul deschiderii Conferintei sefilor Statelor Majore ale Apararii, respectiv Statelor Majore Generale din tarile din Balcani, pe probleme de.

KLAUS IOHANNIS: PSD este specialist in a taragana lucrurile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca PSD este specialist in a taragana lucrurile, sperand ca oamenii sa uite de fapt cui revine responsabilitatea, referindu-se la raspunsul Guvernului la solicitarea sa privind luarea de masuri in cazul Caracal.

Ramona Ioana Bruynseels: Klaus Iohannis este in campanie si se foloseste de evenimentul nefericit din Kabul

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a folosit de incidentul cu diplomatul roman mort din Kabul si de cazul Caracal pentru.

Klaus Iohannis merge din nou in SUA. Presedintele va participa la cea de-a 74-a sesiunii a Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa faca o noua vizita in SUA, de data asta la New York, intre 24-26 septembrie, pentru a participa la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )