Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis: incepand cu 1 iunie vom putea merge la plaja. Nu va mai fi nevoie de declaratie la iesirea din localitate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: incepand cu 1 iunie vom putea merge la plaja. Nu va mai fi nevoie de declaratie la iesirea din localitate

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut joi, 28 mai, o declaratie de presa, in care a anuntat noile masuri de relaxare, care intra in vigoare de la data de 1 iunie. Acesta a anuntat ca plajele vor fi deschise, la fel si terasele, in conditii stricte de distantare sociala si igiena. continuă pe Antena3

Iohannis anunta marea redeschidere de la 1 iunie. Liber la terase si la plaja. Ce se intampla cu examenele

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca de la 1 iunie urmeaza o noua runda de relaxare a masurilor impuse pentru a combate pandemia de coronavirus. De luni se vor redeschide terasele, nu va mai fi nevoie de declaratia pe proprie raspundere pentru deplasarile in afara localitatii si va fi liber la plaja. Se vor relua competitiile sportive si concertele in aer liber. Conditia: respectarea masurilor de distantare sociala.

Din 1 iunie, in Romania se redeschid terasele si se va putea merge la plaja

De la 1 iunie, in Romania se redeschid terasele si se va putea merge si la plaja, cu conditia pastrarii unei distante de cel putin doi metri intre sezlonguri. Masurile de relaxare au fost anuntate, joi, de presedintele Romaniei Klaus Iohannis, transmite IPN.

Nelu Tataru a anuntat cand vom avea o viata cvasi-normala si cand am putea merge la plaja

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara, ca romanii vor putea avea o viata cvasi-normala la finalul lunii iulie - inceputul lunii august, fiind in continuare importanta pastrarea distantei fizice.

KLAUS IOHANNIS: Terasele se redeschid de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, un nou val de masuri de relaxare, care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie, printre care se numara deschiderea teraselor, se va putea merge la plaja, iar pentru iesirea din localitate nu va mai fi nevoie de declaratie pe proprie raspundere.

Klaus Iohannis: Din 1 iunie cateva activitati interzise redevin posibile: Se redeschid terasele Se va putea merge la plaja, se reiau spectacolele in aer liber Deplasarile intre localitati, fara declaratie

De la 1 iunie vor fi redeschise terasele, se va putea circula intre localitati fara declaratie pe propria raspundere si se va putea merge la plaja. De asemenea, se va relua transportul international rutier si feroviar, devin posibile spectacolele in aer liber, cu cel mult 500 de spectatori, precum si competitiile sportive in aer liber, cu exceptia sporturilor de contact. Masurile au fost anuntate joi dupa-amiaza de catre presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat insa ca trebuie atentie in continuare si trebuie respectate regulile de igiena, pentru ca nu se poate vorbi despre o reducere semnificativa a cazurilor de coronavirus in Romania.

Presedintele Iohannis, despre relaxarea din 1 iunie: Fara declaratii pentru iesirea din localitate. Se redeschid terasele si se va putea merge la plaja. Pot reincepe spectacolele si competitiile sportive in aer liber (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, dupa sedinta desfasurata la Palatul Cotroceni, alaturi de premierul Ludovic Orban, mai multi ministri si o serie de.

Coronavirus: in ce conditii vor putea merge romanii la plaja de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, o serie de noi masuri de relaxare, care vor intra in vigoare incepand cu1 iunie. De la aceasta data, romanii vor putea merge la plaja,insa vor.

Relaxarea de la 1 iunie: calatorii, terase si plaja in anumite conditii

Seful statului a anuntat joi o noua etapa de relaxare a restrictiilor de la 1 iunie, cand vom putea merge la terase sau la plaja, si vom putea calatori in afara localitatii de resedinta fara declaratiile pe proprie raspundere. Expertii epidemiologi sustin ca evolutia pandemiei permite aceste masuri, dar avertizeaza ca pericolul nu a trecut inca.

Klaus Iohannis i-a convocat pe ministri si pe Orban la Vila Lac. Chirieac: Guvernul trebuie sa lase sange

Klaus Iohannis i-a convocat pe premierul Ludovic Orban, dar si pe mai multi ministri din cabinetul sau la o intalnire de urgenta, la Vila Lac, incepand cu ora 17:00.

Serban Nicolae, ironii la adresa lui Klaus Iohannis: Purtatorul de tacere, vestitorul de nimic

Senatorul PSD Serban Nicolae a ironizatdeclaratiile lui Klaus Iohannis, afirmand ca seful statului este purtatorul de tacere, vestitorul de nimic si ca din pacate spectacolul ieftin de imagine continua, Iohannis, Orban si restul clicii peneliste cred ca totul tine de propaganda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )