Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis incepe, luni, o vizita de doua zile in Croatia

B1 B1,
Klaus Iohannis incepe, luni, o vizita de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, potrivit programului postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. in cursul vizitei de doua zile, seful statului va avea. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala de doua zile in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, informeaza Administratoia Prezidentiala. In cursul celor doua zile, seful statului va avea intrevederi cu omologul croat Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Croatia

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, luni si marti, intr-o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran.

Klaus Iohannis efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia

Klaus Iohannis va efectua, luni si marti, o vizita oficiala in Croatia, in cursul careia va avea intrevederi cu omologul croat, Kolinda Grabar-Kitarovic, precum si cu premierul Zoran Milanovic.

Cum a reusit Ponta, in ultimele doua zile, sa stranga mai multi fani decat Iohannis pe Facebook

Pagina de Facebook a premierului Victor Ponta a atras, in ultimele doua zile, de doua ori mai multi fani, decat cea a presedintelui Klaus Iohannis, conform site-ului Facebrands. Astfel, 2. 400 de romani au apreciat pagina premierului, in timp ce putin peste 1. 200 au facut acelasi lucru pentru pagina sefului statului.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 55 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

UPDATE Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu premierul britanic David Cameron: Preocuparea lui Cameron, ca sunt foarte multe persoane care solicita beneficii sociale

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu premierul britanic David Cameron. Seful statului participa, miercuri si joi, la Bruxelles, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino - Americane si Caraibiene UE-CELAC). Klaus Iohannis a declarat joi ca a sustinut, la summitul UE-CELAC de la Bruxelles, necesitatea de schimbare a mecanismelor de cooperare interregionala pentru a mentine eficienta conlucrarea intre Europa si America Latina.

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii.

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )