Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis incepe luni vizita de doua zile in SUA: Ce subiecte se afla pe agenda discutiilor cu Donald Trump (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis incepe luni vizita de doua zile in SUA: Ce subiecte se afla pe agenda discutiilor cu Donald Trump (VIDEO)

Klaus Iohannis pleaca, luni, in Statele Unite, la invitatia oficiala a presedintelui Donald Trump. Liderul roman se va afla la Casa Alba pentru a doua oara, dupa vizita din iunie 2017. Energia, securitatea si. continuă pe B1

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Primele imagini de la masacrul din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

N-A SCAPAT: Liderul unei retele de TRAFICANTI, prins la doua zile dupa evadare!

Autoritatile ucrainene si israeliene au anuntat sambata arestarea unui cetatean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste retele de trafic de droguri online, la doua zile de la evadarea sa in.

Liderul unei retele de trafic de droguri a fost prins de autoritatile ucrainene si israeliene, la doua zile dupa evadare

Autoritatile ucrainene si israeliene au anuntat sambata arestarea unui cetatean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste retele de trafic de droguri online, la doua zile de la evadarea sa in cursul extradarii spre Israel, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Klaus Iohannis, primit pentru a doua oara la Casa Alba de Donald Trump. Programul oficial al vizitei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, pentru a doua oara in timpul mandatelor celor doi lideri. Conform programului oficial anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )