Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 12. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: E incredibil! in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat la Palatul Cotroceni ca, in timpul pandemiei de coronavirus, cand Guvernul ia masuri pentru limitarea raspandirii cu coronavirus, PSD incearca sa faca in asa fel incat sa dea Ardealul ungurilor.

Klaus Iohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. A ajutat UDMR sa treaca o lege prin care da autonomie larga Tinutului Secuiesc. Oare ce le-a promis liderul de la Budapesta? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri o noua declaratie de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Acesta s-a aratat revoltat ca, in timp ce.

Klaus Iohannis are o plangere la CNCD pentru afirmatia PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor. Cine l-a reclamat pe seful statului

O asociatie maghiara pentru protectia drepturilor minoritatilor l-a reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pe presedintele Klaus Iohannis, in urma afirmatiei potrivit careia PSD se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Iohannis, atac extrem de dur: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor E incredibil ce se intampla in Parlament Cat timp eu sunt presedinte, o astfel de lege nu va exista

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand partidul ca vrea sa dea Ardealul ungurilor si spunand ca este incredibil ce intelegeri se fac in Parlament. in scurta sa declaratie, Iohannis a facut si doua referiri in limba maghiara.

Ministrul ungur de externe il acuza pe Klaus Iohannis ca a instigat la ura impotriva maghiarilor!

Presedintele a sustinut miercuri faptul ca, in timp ce autoritatile se lupta cu pandemia, PSD se lup.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o!

PSD a vrut sa protejeze, in Parlament, nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc, sustine Marcel Ciolacu, care l-a criticat pe presedintele Iohannis si a aparat demersurile facute de parlamentarii.

MAE roman reactioneaza dupa ce Budapesta l-a acuzat pe Iohannis de incitare la ura: Partea ungara sa isi revizuiasca propriile atitudini si actiuni care denota lipsa de respect la adresa Romaniei

Dupa replica critica a ministrului ungar de Externe la adresa Klaus Iohannis, MAE roman reactioneaza calificand drept provocatoare si inadecvate declaratiile oficialului maghiar privind incitarea la ura a presedintelui. Ministrul ungar de Externe, dupa atacul lui Iohannis: Mesajul nostru catre presedintele Romaniei este simplu: mai mult respect pentru maghiari L-au votat la prezidentiale in marea lor majoritateIohannis: in timp ce noi ne luptam cu pandemia, PSD se lupta sa dea Ardealul ungurilor .

VIDEO Klaus Iohannis, noi masuri: Gradinitele, scolile si universitatile nu se redeschid pana in septembrie Mediile se incheie cu notele de acum Elevii din anii terminali vor merge la scoala doua saptamani

Cursurile nu vor mai fi reluate in acest an scolar pentru majoritatea elevilor si studentilor, a anuntat luni presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vor reveni la scoala doar elevii din anii terminali a VIII-a si a XII-a) in vederea pregatirii evaluarii nationale, respectiv bacalaureatul, insa in anumite conditii.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban a luat primele masuri concrete cu mult timp inainte sa avem vreun caz in Romania Fortele noastre de ordine publica si-au facut treaba foarte bine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca a prrimit informari la timp despre criza COVID-19, atat de la servicii, cat si de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ac.

Victor Ponta: Klaus Iohannis are exprimari pe care le-am auzit la Vadim Tudor si Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaratia facuta miercuri referitoare la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si mesajul adresat celor din PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )