Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o!

B1 B1,
Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o!

PSD a vrut sa protejeze, in Parlament, nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc, sustine Marcel Ciolacu, care l-a criticat pe presedintele Iohannis si a aparat demersurile facute de parlamentarii. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis, noi masuri: Gradinitele, scolile si universitatile nu se redeschid pana in septembrie Mediile se incheie cu notele de acum Elevii din anii terminali vor merge la scoala doua saptamani

Cursurile nu vor mai fi reluate in acest an scolar pentru majoritatea elevilor si studentilor, a anuntat luni presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Vor reveni la scoala doar elevii din anii terminali a VIII-a si a XII-a) in vederea pregatirii evaluarii nationale, respectiv bacalaureatul, insa in anumite conditii.

Ciolacu ii da replica lui Iohannis: in timp ce va tineti de lupte politice, romanii incep sa traiasca de pe o zi pe alta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu mai jigneasca Parlamentul, care a fost nevoit sa voteze un Guvern incompetent si corupt, din cauza pandemiei de coronavirus.

MARCEL CIOLACU: Guvernul nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul PNL nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii.

Marcel Ciolacu, liderul PSD: Marile primarii si consiliile judetene intra in colaps financiar de la 1 iunie Perspectiva prezentata de Guvern arata imposibilitatea de a mari pensiile cu 40% (VIDEO)

Marcel Ciolacu a acuzat, marti, Guvernul Orban ca nu a alocat suficienti bani pentru functionarea spitalelor in acest context special generat de epidemia de coronavirus. Prin urmare, consiliile judetene si.

Marcel Ciolacu: Nu vor mai exista bani pentru spitale. Primariile vor intra in colaps

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca in curand nu vor mai exista bani pentru spitale.

Marcel Ciolacu: Multi romani abia daca mai au bani pentru o luna ca sa supravietuiasca

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat un atac asupra ministrului de Finante, Florin Citu, pe care l-a acuzat ca nu a luat masuri pentru a preveni o criza economica majora pentru romani.

Klaus Iohannis pregateste starea de alerta

Relaxarea graduala a masurilor luate in timpul starii de urgenta, criticarea unor legi adoptate in Parlament, achizitiile desfasurate in timpul pandemiei, masurile privind relansarea economica, organizarea alegerilor si viitoarea rectificare bugetara au reprezentat o parte dintre temele pe care presedintele Klaus Iohannis le-a abordat in prima conferinta de presa organizata de la inceputul starii de urgenta.

Digi24: Autoritatile analizeaza declararea starii de alerta dupa 15 mai. intalnire Klaus Iohannis-Ludovic Orban, miercuri, pe aceasta tema

Guvernul si Presedintele analizeaza ipoteza declararii starii de alerta dupa data de 15 mai, cand expira starea de urgenta instituita prin decret de Klaus Iohannis. Este o masura necesara pentru a putea fi mentinute, legal, unele dintre restrictiile impuse.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Este una dintre masurile care trebuie foarte bine cantarite de Guvern si de Ministerul Finantelor

Intrebat daca Guvernul va avea bani pentru dublarea alocatiilor, presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa sustinuta marti seara ca Executivul si Ministerul Finantelor vor trebui.

Klaus Iohannis: Am ajuns la 10.000 de testari pentru coronavirus pe zi, in doar o luna si jumatate. Nu suntem chiar in coada Europei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Romania a ajuns la o capacitate de 10. 000 de testari pentru coronavirus pe zi, desi in debutul epidemiei la nivel national se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )