Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, ingenuncheat in 2018: Cine l-a rapus

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, ingenuncheat in 2018: Cine l-a rapus

2018 nu a fost tocmai un an bun pentru presedintele Klaus Iohannis. Cel mai rasunator esec al presedintelui a fost protejarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Propusa pentru revocare de la sefia. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a semnat decretul. Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie

Mai multi procurori si judecatori au fost eliberati din functie prin decrete semnate vineri de presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am respins propunerea PSD pentru sefia Armatei. E o noua dovada de incompetenta!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa sedinta CSAT. Propunerea pentru sefia Armatei, respinsa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

AFP: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor

Unul este seful statului, celuilalt i se spune domnule presedinte: Klaus Iohannis este liderul centrului-dreapta, iar Liviu Dragnea, cel care conduce cu mana de fier stanga, acum la putere in Romania. Cei doi se afla pe pozitii divergente in cazul tuturor subiectelor in momentul in care Bucurestiul preia presedintia rotativa a Uniunii Europene la 1 ianuarie, scrie AFP, intr-o analiza cu titlul: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor.

Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, ai impresia ca-l asculti pe Emil Bobu. Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie

Demersul ministrului Justitiei privind revocarea procurorului general este absolut scandalos, declara la RFI europarlamentarul Cristian Preda PPE). Reactia sa vine dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca-i va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Augustin Lazar. Eurodeputatul a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie si a abandonat confruntarea cu fortele raului din societatea romaneasca.

Ministru din cabinetul Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Atingem noi culmi ale disfunctionalitatii

Alexandru Petrescu, ministru al Comunicatiilor, acuza ca ne aflam intr-un capriciu national provocat de presedintele Klaus Iohannis si spune ca orice plan ar face guvernantii, daca acesta are drum prin.

Codrin Stefanescu: Luam in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis

PSD ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, iar la inceputul lunii ianuarie va depune impotriva acestuia plangerea pentru inalta tradare, sustine secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Dupa actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima vreme, liderii PSD cred ca seful statului isi doreste cu ardoare suspendarea pentru a-si putea ataca coalitia de guvernare fara a fi limitat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )