Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Antena3 Antena3,
Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Dupa actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima vreme, liderii PSD cred ca seful statului isi doreste cu ardoare suspendarea pentru a-si putea ataca coalitia de guvernare fara a fi limitat de. continuă pe Antena3

Ministru din cabinetul Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Atingem noi culmi ale disfunctionalitatii

Alexandru Petrescu, ministru al Comunicatiilor, acuza ca ne aflam intr-un capriciu national provocat de presedintele Klaus Iohannis si spune ca orice plan ar face guvernantii, daca acesta are drum prin.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

AFP: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor

Unul este seful statului, celuilalt i se spune domnule presedinte: Klaus Iohannis este liderul centrului-dreapta, iar Liviu Dragnea, cel care conduce cu mana de fier stanga, acum la putere in Romania. Cei doi se afla pe pozitii divergente in cazul tuturor subiectelor in momentul in care Bucurestiul preia presedintia rotativa a Uniunii Europene la 1 ianuarie, scrie AFP, intr-o analiza cu titlul: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie?

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a semnat un decret prin care ii prelungeste mandatul generalului Nicolae Ciuca la conducerea Statului.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am respins propunerea PSD pentru sefia Armatei. E o noua dovada de incompetenta!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa dupa sedinta CSAT. Propunerea pentru sefia Armatei, respinsa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Sedinta CSAT. Presedintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului sef de Stat Major, Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins in cadrul sedintei CSAT propunerile ministrului apararii, Gabriel Les, la sefia Statului General Major al Armatei si ca a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciuca. Potrivit Digi 24 , Dumitru.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis e o papusa - exista o grupare de oameni din mai multe institutii, condusa de Pahontu

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis ar fi o papusa si in acelasi timp un beneficiar al statului paralel si ca seful SPP, Lucian Pa.

Klaus Iohannis, LOVITURA DECISIVA la final de an! Presedintele A SEMNAT DECRETELE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 28 decembrie a. c. , urmatoarele decrete: -Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bihor a doamnei Daniela-Mihaela.

Klaus Iohannis a respins toate propunerile ministrului Gabriel Les: Presedintele nu este de acord ca generalul Dumitru Scarlat sa fie sef al Statului Majoral Apararii

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu propunerea ministrului Apararii, Gabriel Les, privind noul sef al Statului Major al Apararii, in persoana generalului Dumitru Scarlat. Potrivit primelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )