Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis: Ma ingrijoreaza ca 30% din terenul agricol este detinut de straini

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Ma ingrijoreaza ca 30% din terenul agricol este detinut de straini

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat ingrijorat miercuri de faptul ca 30% din terenul agricol din Romania este detinut de straini, aratand ca ar trebui modificata legislatia in acest domeniu, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis: Proprietarii a 30% din terenul agricol sunt straini, ceea ce ma ingrijoreaza. Ne trezim ca ne uitam la pamant si ne intrebam al cui o fi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca proprietarii a 30% din terenurile agricole din Romania sunt straini, proportie care il ingrijoreaza si considera ca este nevoie de o alta legislatie, care sa protejeze romanii, cum ar fi un sistem de preemptiune pentru stat si pentru romani.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarii de a schimba legii: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis cere dezbatere publica pe tema eliminarii taxei radio-TV si critica graba parlamentarilor de a schimba legea: S-a ajuns intr-o zona populista - electoralista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la targul agricol Indagra organizat la Romexpo. Seful statului a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti la plecare, discutand despre ultimele.

Klaus Iohannis: Alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta un moment crucial pentru viitorul statului. imi exprim speranta ca turul doi al alegerilor se va desfasura in bune conditii, cu respectarea standardelor europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj in urma primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Seful statului apreciaza ca acest scrutin reprezinta un moment crucial pentru vi.

Klaus Iohannis a deschis targul agricol Indagra: La eveniment, presedintele a botezat un miel (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a inaugurat editia de anul acesta a targului agricol Indagra. Seful statului spune ca suntem de drumul cel bun in privinta agriculurii si ca tinerii ar trebui sa.

Ion Cristoiu: Parca ar fi drogat, nu alta. Duminica, 30 octombrie 2016, Klaus Iohannis a continuat sa se hraneasca electoral din mortii de la Colectiv!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre tragedia de la Colectiv si despre prezenta presedintelui Iohannis la locul unde a avut loc nefericitul.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu poate s-o ia de mana pe Venus din Milo, pentru ca-i ciunga. Are insa sani. Poate sa-i puna mana pe unul sau chiar pe amindoi

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminica, de pe blogul personal, despre gestul presedintelui de a se aseza pe unul dintre scaunele din jurul Mesei Tacerii, desi alaturi.

Klaus Iohannis, subiect de ironii pentru britanici: Sangele ne-a inghetat in vene dupa ce am aflat ca Marea Britanie va avea de discutat cu un transilvanean despre Brexit

Presedintele Klaus Iohannis este ironizat de britanici! Tabloidul The Sun scrie ca englezilor le-a inghetat sangele in vene cand au aflat ca Iohannis va fi responsabil de negocierile finale.

Klaus Iohannis, despre initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei: Ar fi mai bine sa primeasca un referendum propriu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei pentru definirea familiei ar trebui sa beneficieze de un referendum propriu.

Klaus Iohannis a declarat ca discutia legata de taxa radio - TV trebuie reluata: Legea este in analiza si aici cred ca trebuie sa discutam un pic mai nuantat

Seful statului, Klaus Iohannis, a declarat ca proiectul legislativ al social-democratilor privitor la cele 102 taxe se afla in analiza sa, sugerand ca renuntarea la anumite taxe este o solutie benefica, insa, in ceea ce priveste radio-tv, discutia trebuie reluata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,8063 seconds )