Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu procurorul general al SUA, la Palatul Cotroceni

B1 B1,
Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu procurorul general al SUA, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, la Palatul Cotroceni, pe procurorul general al SUA, Wiliam Barr, transmite Administratia Prezidentiala. Potrivit agendei de marti a sefului statului,. continuă pe B1

Iohannis se intalneste marti cu procurorul general al SUA, William Barr. Discutiile vor avea loc la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, la Palatul Cotroceni, la ora 12. 00, pe procurorul general al Statelor Unite, William Bar, transmite Administratia Prezidentiala.

Procurorul general al SUA vine in Romania. La Bucuresti se va afla si comisarul european pentru Justitie, Vara Jourova

Procurorul general al Statelor Unite vine la Romania. William Bar se va afla la Bucuresti saptamana viitoare, unde se va intalni si cucomisarul european pentru Justitie, Vara Jourova. Informatia.

Procurorul general al Statelor Unite, William Bar, vizita la Bucuresti

Procurorul general al Statelor Unite, William Bar, se va afla la Bucuresti saptamana viitoare, unde are programata o intalnire cu comisarul european pentru Justitie Vera Jourova.

KLAUS IOHANNIS: PSD a refuzat sa semneze Acordul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca PSD a refuzat, prin raspunsurile date in media, sa semneze Acordul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, el afirmand ca social-democratii aveau mai multe amendamente decat articole la acest pact.

MApN continua razboiul in justitie cu Klaus Iohannis. Procesul pe tema mentinerii lui Nicolae Ciuca la sefia Armatei s-a mutat la inalta Curte

Ministerul Apararii Nationale a declarat recurs la decizia Curtii de Apel prin care i s-a dat dreptate lui Klaus Iohannis, privind decretul de prelungirie a mandatului generalului Nicolae Ciuca in functia de sef al Statului Major al Armatei. Actiunea a fost intentata la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) in 27 mai.

Klaus Iohannis, petrecere la Neptun cu sotia

Presedintele Klaus Iohannis si-ar fi serbat ziua de nastere la Neptun. Este o ocazie speciala anul acesta, pentru ca preseditele a schimbat prefixul pe 13 iunie, a implinit 60 de ani. Si tot anul acesta,.

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua.

Klaus Iohannis se afla la Neptun, unde isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de cativa apropiati

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece sfarsitul de saptamana la Neptun, unde isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de cativa apropiati. Seful statului a implinit 60 de ani, in 13 iunie.

Financial Times: Klaus Iohannis, printre favoritii pentru conducerea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis ar fi printre liderii politici favoriti pentru a prelua presedintia Cons.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie numit seful Consiliului European?

Klaus Iohannis se numara printre favoritii pentru preluarea functiei de presedinte al Consiliului European, pozitie ocupata in prezent de Donald Tusk si care va ramane vacanta din toamna acestui an, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )