Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, intalnire cu pilotii romani si britanici la Mihail Kogalniceanu

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, intalnire cu pilotii romani si britanici la Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, in jurul orei 11. 00, la Baza Militara Mihail Kogalniceanu, unde se intalneste cu presedintele Comitetului Militar al NATO, Petr Pavel, si viziteaza Centrul Administrativ. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis se intalneste, la Mihail Kogalniceanu, cu pilotii romani si britanici

Klaus Iohannis viziteaza astazi centrul administrativ Mihail Kogalniceanu, pentru a se asigura de buna desfasurare a misiunii de politie aeriena intarita.

Klaus Iohannis, intalnire importanta cu un inalt oficial NATO. Primele imagini de la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vizia la baza militara de la Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde va avea o intrevedere cu presedintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pa.

Klaus Iohannis viziteaza joi Centrul administrativ Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza joi Centrul administrativ 'Mihail Kogalniceanu' din judetul Constanta, unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO CMC), generalul Petr Pavel, si cu pilotii romani si englezi care asigura misiunea de Politie Aeriana Intarita.

Carmen Iohannis a postat un emoticon cu inimioare la pozele lui Klaus Iohannis de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen, a postat un comentariu, joi, pe Facebook, la pozele pe care seful statului le-a publicat din cadrul vizitei de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta. Prima-doamna a afisat un emoticon cu inimioare.

Klaus Iohannis, prima vizita la baza militara Mihail Kogalniceanu: Cu cine se va intalni presedintele (VIDEO)

Agitatie mare joi la Mihail Kogalniceanu. Klaus Iohannis merge in vizita la Baza Militara unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. Iohannis.

Cele mai bune reactii de pe internet la tinuta aleasa de Klaus Iohannis pentru vizita la Baza Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, Baza Militara Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ocazie pentru care a purtat o tinuta casual pantaloni si camasa albe, sacou negru si pantofi maro), accesorizata cu o pereche de ochelari de soare.

Klaus Iohannis s-a imbracat perfect astazi, iar memele nu au intarziat sa apara

Klaus Iohannis a vizitat baza militara Mihail Kogalniceanu astazi, iar tinuta impecabila ne-a facut pe toti sa ne gandim la urmatorul film din seria Top Gun. Ca presedinte de stat, Iohannis trebuie sa adopte tinute sobre, insa astazi am avut parte de ceva inedit. Presedintele a aparut intr-un sacou navy si pantaloni albi, tinuta fiind [].

FOTO Ce poze a postat Iohannis dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu

Presedintele Klaus Iohannis a fost joi la baza aeriana Mihail Kogalniceanu unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel, dar si cu piloti romani si englezi si cu personalul prezent pe aeroport.

Presedintele Iohannis va vizita, joi, Centrul administrativ Mihail Kogalniceanu, unde va discuta cu generalul NATO, Petr Pavel

Presedintele Klaus Iohannis va vizita, joi, Centrul administrativ Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO.

Klaus Iohannis, aparitie demna de Top Gun la baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, cateva din imaginile care au devenit virale pe internet cu presedintele Klaus Iohannis, care a descins ca in Top Gun la baza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )