Libnet.ro
UNICEF

13:15

KLAUS IOHANNIS LA INTALNIREA CU PRESEDINTELE R. MOLDOVA IGOR DODON: Este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS LA INTALNIREA CU PRESEDINTELE R. MOLDOVA IGOR DODON: Este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova

Presedinteke Klaus Iohannis s-a intalnit la New York cu presedintele Republicii Moldova Igor Dodonm caruia i-a transmis ca este important de evitat orice solutie care implica federalizarea Republicii Moldova sau alta formula, omologul sau dand asigurari ca nu se intentioneaza federalizarea Republicii Moldova ca element in cadrul solutionarii conflictului transnistrean, formula avuta in vedere fiind cea a unui statut special. Dodon afirma ca a reiterat si faptul ca relatiile cu Romania constituie o prioritate pentru R. Moldova. De asemenea, Iohannis a facut apel la valorificarea in plan pozitiv a patrimoniului comun de istorie, cultura si limba romana, care nu pot si nu trebuie in niciun caz sa fie negate sau instrumentate politic in Republica Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

Igor Dodon si Klaus Iohannis s-au revazut la New York: Relatiile cu statul vecin constituie o prioritate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o intrevedere cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, in cadrul Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU), ce se desfasoara la New York.

Igor Dodon il asteapta pe Vladimir Putin la Chisinau, in 2020: Va fi Anul Rusiei in Moldova. Ideal ar fi sa progresam pe anumite domenii pana atunci

Presedintele moldovean Igor Dodon il asteapta pe Vladimir Putin, omologul sau rus, la Chisinau in 2020, pe care l-a prezentat ca fiind Anul Rusiei in Republica Moldova, potrivit Kommersant preluat de.

Igor Dodon: 2020 va fi anul Rusiei in Republica Moldova

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe omologul sau rus, Vladimir Putin, la Chisinau si a .

Klaus Iohannis i-a transmis lui Igor Dodon ca drumul european este singura optiune prospera pentru Republica Moldova. Romania, direct interesata de evolutia conflictului din Transnistria

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, omologului sau moldovean, Igor Dodon, ca drumul european al Republicii Moldova este singura optiune care poate aduce prosperitate cetatenilor de peste Prut.

intalnire Klaus Iohannis - Igor Dodon, la ONU. Ce au discutat cei doi presedinti

Presedintele Klaus Iohannis a avut o scurta intrevedere cu omologul sau de la Chisinau, Igor Dodon, in marja participarii la sesiunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, subliniind ca drumul european al Republicii Moldova este singura optiune de natura sa aduca prosperitate cetatenilor sai.

Igor Dodon, alaturi de Donald Trump la New York

Presedintele Igor Dodon a participat la receptia organizata de catre presedintele american, Donald Trump, pentru sefii delegatiilor care au venit la Adunarea Generala a ONU. Igor Dodon a fost insotit de prima doamna, Galina Dodon.

Igor Dodon intreprinde o vizita de o saptamana in SUA. Presedintele va rosti un discurs de la tribuna ONU

Dupa o intrevedere avuta cu ambasadorul american Dereck J. Hogan, in care a fost discutata agenda dialogului strategic dintre cele doua tari, presedintele Igor Dodon a anuntat ca pleaca intr-o vizita de lucru in SUA, transmite IPN.

Explicatia Maiei Sandu de ce anume Igor Dodon a mers la New York pentru a rosti un discurs de la tribuna ONU: Guvernul este o institutie foarte ocupata

Premierul Maia Sandu a dat de inteles ca Igor Dodon a insistat ca anume el sa fie cel care va pleca la New York, pentru a rosti un discurs de la tribuna Adunarii Parlamentare a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Prim-ministra a afirmat ca Executivul a dat curs solicitarii venite din partea Presedintiei, deoarece Guvernul este o institutie foarte ocupata.

Igor Dodon nu exclude ca Aeroportul Chisinau si Portul de la Giurgiulesti vor avea in curand investitori din Rusia

Igor Dodon sustine ca investitorii din Federatia Rusa sunt foarte interesanti pentru Republica Moldova. in acest sens, seful statului a dat de inteles ca Aeroportul International Chisinau, dar si Portul de la Giurgiulesti ar putea avea in curand investitori rusi.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )