Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Playtech Playtech,
Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis . continuă pe Playtech

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

Klaus Iohannis, discurs la ONU: Continuam sa asistam, in regiunea Marii Negre, la actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii Speram cu e prea tarziu sa avem o planeta sigura, unde mediul este protejat pentru copiii nostri

Presedintele Klaus Iohannis a invocat miercuri, in discursul sustinut in cadrul Adunarii Generale a ONU, la New York, actiuni deliberate care vizeaza subminarea securitatii in regiunea Marii Negre.

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte la New York

Presedintele Klaus Iohannis, prezent in aceste zile in Statele Unite, isi lanseaza noua carte EU. RO, la New York. Evenimentul a fost programat joi, 26 septembrie, dupa sesiunea ONU, si va avea loc .

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af.

Digi24: Viorica Dancila si-a aranjat un interviu la New York Times. Cotidianul american a scris chiar ieri despre haosul politic din Romania

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica, pentru o saptamana, in Statele Unite ale Americii, unde va avea mai multe intalniri cu oficiali americani, dintre care cea mai importanta va fi intrevederea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Conform programului, Viorica Dancila va da vineri un interviu pentru New York Times si pentru Wall Street Journal. Duminica, cotidianul american NY Times a publicat un material in care remarca haosul politic de la Bucuresti si abordeaza subiectul coruptiei si al accederii in Spatiul Schengen.

Explicatia Maiei Sandu de ce anume Igor Dodon a mers la New York pentru a rosti un discurs de la tribuna ONU: Guvernul este o institutie foarte ocupata

Premierul Maia Sandu a dat de inteles ca Igor Dodon a insistat ca anume el sa fie cel care va pleca la New York, pentru a rosti un discurs de la tribuna Adunarii Parlamentare a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Prim-ministra a afirmat ca Executivul a dat curs solicitarii venite din partea Presedintiei, deoarece Guvernul este o institutie foarte ocupata.

Dancila anunta ca a semnat la New York un acord destinat cresterii accesului cetatenilor romani la servicii de asistenta medicala

Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, a anuntat, luni seara, ca a semnat, la New York, cu reprezentantii Bancii Mondiale, un acord care prevede cresterea accesului cetatenilor romani la servicii medicale. Este un program ce va aduce beneficii reale pacientilor, in conditiile in care va creste finantarea pentru medicina de familie si pentru cea comunitara, a scris Dancila pe Facebook.

New York Times:Romania vrea sa fie tratata ca un membru cu drepturi depline al UE

Jurnalistii de la cotidianul american The New York Times au scris un articol cu titlul Romania vrea sa fie tratata ca un membru cu drepturi depline al Uniunii Europene in care mentioneaza ca oficialii romani sustin ca au facut multe progrese si tara noastra este pregatita sa adere la spatiul Schengen. Acestia sustin ca aderarea Romaniei nu ar trebui sa depinda doar de problemele de coruptie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )