Libnet.ro
UNICEF

13:01

Klaus Iohannis, intampinat cu aplauze la Primaria Sibiu (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, intampinat cu aplauze la Primaria Sibiu (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze, luni seara, la iesirea din Primaria Sibiu. intrebat ce le-a spus colegilor de la Primarie, el a raspuns: Le-am spus ca ultimii 14 ani petrecuti . continuă pe B1

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a votat in Sibiu pentru o Romanie a respectului si prosperitatii

Candidatul la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a votat duminica, la ora 11. 23, in municipiul Sibiu, oras unde a fost alses de 4 ori la rand in functia de primar. Am votat pentri Romanie.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Klaus Iohannis, primit cu aplauze de circa 20.000 de oameni in Piata Universitatii (VIDEO)

Klaus Iohannis a mers, duminica seara, dupa incheierea alegerilor prezidentiale, in Piata Universitatii, unde s-au strans circa 20. 000 de oameni. Iohannis a fost aplaudat de manifestanti, care i-au scandat.

Sotia lui Klaus Iohannis, primita de elevii sai cu mesaje pentru presedintele ales: Santa Klaus is coming to Cotroceni

Sotia lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost primita de elevii sai cu mesaje de sustinere pentru presedintele ales, potrivit publicatiei sibiene Turnul Sfatului .

Klaus Iohannis canta in direct imnul Romaniei (VIDEO)

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a cantat imnul national in timpul unei conferinte de presa organizata, vineri, inaintea alegerilor prezindentiale. Fiind intrebat daca cunoaste prima strofa a .

VIDEO Cum a fost primita in clasa de elevi Carmen, sotia presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis: We are the champions!

Carmen Iohannis, sotia noului presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis - a declarat ca este foarte fericita dupa ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale 2014. Mai mult decat atat, prima doamna a fost intampinata de stundentii carora le preda cu aplauze si scandari: Campionii!.

Klaus Iohannis: Julio Iglesias mi-a spus, cand a venit sa ma viziteze la Sibiu, Dvs o sa fiti presedintele tarii

Klaus Iohannis a declarat, intr-o emisiune la Etno TV, ca unul dintre artistii sai preferati este cantaretul spaniol Julio Iglesias, care l-a si vizitat la Primarie atunci cand a venit in concert la Sibiu. Am fost foarte surprins de afirmatia lui Julio Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus Dvs o sa fiti presedintele tarii. Am zis Cum asa?, mi-a raspuns Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni, a povestit Iohannis.

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fara margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, formatiune condusa de Klaus Iohannis pana in 2013, dupa ce primele exit-poll-uri il dau invigator pe candidatul ACL.

Klaus Iohannis, la urne impreuna cu sotia: Am votat pentru o Romanie a respectului. Am fost la biserica inainte (VIDEO)

CandidatulACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca a votat pentru o Romania a respectului si a propseritatii, precizand ca inainte de a ajunge la urne a mers la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )