Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care impune un impozit mai mare din veniturile companiilor petroliere, pentru preturile de peste 85 lei/MWh la gaze

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care impune un impozit mai mare din veniturile companiilor petroliere, pentru preturile de peste 85 lei/MWh la gaze

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru aprobarea OG 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor din sectorul gazelor naturale. Reamintim ca un amendament al Legii prevede un impozit mai mare pentru preturi mai mari de 85 lei/MWh la gazele vandute de companiile petroliere. Astfel, pentru preturile sub 85 lei/MWh, impozitul ramane la 60%, asa cum este prevazut de catre OG 7/2013, iar pentru preturile de peste 85 lei/MWh, impozitul va fi de 80% din veniturile suplimentare. Companiile petroliere s-au declarat nemultumite de forma in care a fost adoptata aceasta lege. continuă pe Hotnews

Pedepse reduse pentru condamnati. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care detinutii incarcerati in conditii inumane beneficiaza de zile reduse din pedeapsa

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care detinutii incarcerati in conditii inumane beneficiaza de sase zile reduse din pedeapsa pentru fiecare 30 de zile executate, a anuntat Administratia Prezidnetiala.

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind impozitul pe veniturile suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor gazelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, vineri, Parlamentului spre reexaminare Legea pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute.

Klaus Iohannis: Niciun program de guvernare nu are dreptul sa contravina cerintelor esentiale de stabilitate si predictibilitate de care economia are nevoie

Indiferent cat de ambitios ar fi, niciun program de guvernare nu are dreptul sa contravina cerintelor esentiale de stabilitate si predictibilitate de care economia are nevoie, afirma presesdintele Klaus Iohannis intr-un mesaj transmis vineri la lansarea versiunii in limba romana a Cartei Albe a IMM-urilor din Romania, a XV-a. Acest tip de a face politica economica seamana incertitudine si ingrijorare, iar semnalele primite in aceasta perioada din partea mediului de afaceri ma determina sa atrag atentia Guvernului si coalitiei politice ca o asemenea relatie dintre stat si mediul de afaceri poate pune in pericol locuri de munca si investitii importante, de care Romania are mare nevoie, adauga seful statului.

Gusa: Klaus Iohannis este un promotor influent al europenismului

Cozmin Gusa, consultant politic, a realizat o grila de analiza a patru presedinti romani, printre care si Klaus Iohannis, despre care spune ca ar putea aduce Romaniei o influenta internationala semnificativa, care sa vina la pachet cu mari beneficii economice.

De ce merge Klaus Iohannis in Secuime

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Harghita si Covasna, anuntata pentru data de 18 iulie, merita toata atentia dupa negocierile esuate dintre UDMR si PSD la motiunea de cenzura care au tensionat intr-un mod fara precedent relatia majoritatii cu minoritatea. Seful statului cauta in mod evident reconectarea la comunitatea maghiara, intr-un moment delicat pentru ambele parti. Ce motive ar avea insa Iohannis sa mearga in Secuime, de ce acum si ce spera sa obtina de pe urma vizitei?.

Klaus Iohannis, avertisment pentru Guvern

Presedintele Klaus Iohannis atrage din nou atentia Guvernului asupra faptului ca politica economica actuala si unele masuri recent anuntate pot periclita locurile de munca si investitiile importante de care Ro.

Klaus Iohannis, aparitie demna de Top Gun la baza militara de la Mihail Kogalniceanu

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, cateva din imaginile care au devenit virale pe internet cu presedintele Klaus Iohannis, care a descins ca in Top Gun la baza.

Klaus Iohannis s-a imbracat perfect astazi, iar memele nu au intarziat sa apara

Klaus Iohannis a vizitat baza militara Mihail Kogalniceanu astazi, iar tinuta impecabila ne-a facut pe toti sa ne gandim la urmatorul film din seria Top Gun. Ca presedinte de stat, Iohannis trebuie sa adopte tinute sobre, insa astazi am avut parte de ceva inedit. Presedintele a aparut intr-un sacou navy si pantaloni albi, tinuta fiind [].

Klaus Iohannis: Guvernul mi-a dat asigurari ca achizitiile in Armata se vor face in timp util

Update:Klaus Iohannis a facut declaratii dupa intalnirea de la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde s-a intalnit cu un important oficial al NATO, dar si cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )