Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind impozitul pe veniturile suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor gazelor

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind impozitul pe veniturile suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor gazelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, vineri, Parlamentului spre reexaminare Legea pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute. continuă pe România Liberă

Pedepse reduse pentru condamnati. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele.

Presedintele Klaus Iohannis: Noul program de guvernare nu are dreptul sa contravina cerintelor de predictibilitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca stabilitatea si predictibilitatea sunt cele mai importante cerinte ale mediului de afaceri si niciun program de guvernare nu are dreptul sa contravina acestor cerinte.

Presedintele Klaus Iohannis isi mentine aprecierea fata de activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi aceasta a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta

Refuzul Laurei Codruta Kovesi de a se prezenta pentru a fi audiata la Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009, precum si faptul ca a fost reclamata la ministrul Justitiei pentru aceasta atitutine nu schimba cu nimic aprecierea presedintelui Iohannis fata de sefa DNA.

Presedintele Klaus Iohannis vine pe 18 iulie in Vrancea, sa omagieze ostasii romani care si-au dat viata in Primul Razboi Mondial

Presedintele tarii va fi prezent la Marasti, in seara de 18 iulie, unde va avea loc un ceremonial militar la 100 de ani de la batalii.

GASITI ASEMANARILE! Ce au in comun presedintele Klaus Iohannis, actorul Tom Cruise si James Bond

Aparitia presedintelui Johannis, joi dimineata, cu o tinuta de James Bond la un pas de pensie a suscitat numeroase comentarii ale fanilor si dusmanilor. De neratat, similitudinea cu Tom Cruise in.

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care impune un impozit mai mare din veniturile companiilor petroliere, pentru preturile de peste 85 lei/MWh la gaze

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, legea pentru aprobarea OG 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor din sectorul gazelor naturale. Reamintim ca un amendament al Legii prevede un impozit mai mare pentru preturi mai mari de 85 lei/MWh la gazele vandute de companiile petroliere. Astfel, pentru preturile sub 85 lei/MWh, impozitul ramane la 60%, asa cum este prevazut de catre OG 7/2013, iar pentru preturile de peste 85 lei/MWh, impozitul va fi de 80% din veniturile suplimentare. Companiile petroliere s-au declarat nemultumite de forma in care a fost adoptata aceasta lege.

Iohannis solicita reexaminarea impozitarii veniturilor suplimentare obtinute in urma dereglementarii pretului gazelor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi Parlamentului spre reexaminare Legea pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 7/2013 privind instituirea impozitului asupra veniturilor suplimentare obtinute ca urmare a dereglementarii preturilor din sectorul gazelor naturale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa vizita la Baza Mihail Kogalniceanu: Ce spune presedintele despre colaborarea cu militarii americani(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi baza militara de la Mihail Kogalniceanu, unde s-a intalnit cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. La sfarsitul.

Klaus Iohannis, intalnire importanta cu un inalt oficial NATO. Primele imagini de la eveniment

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vizia la baza militara de la Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde va avea o intrevedere cu presedintele Comitetului militar NATO, generalul Petr Pa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )