Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e neaparat un lucru bun, pana la urma Romania e o tara libera. continuă pe România Liberă

Cristian Preda: Nu e exclus ca Udrea sa fi picat in capcana intinsa de stanga. Intrarea Elenei Udrea in cursa pentru Cotroceni, o eroare ce se poate dovedi fatala/ Adrian Papahagi: Elena Udrea, un junk-food cancerigen

Europarlamentarul PMP Cristian Preda afirma ca nu poate sustine actuala manevra de la varful PMP prin care se doreste schimbarea candidatului partidului la prezidentiale, iar ofensiva Elenei Udrea impotriva lui Cristian Diaconescu, care ar putea fi urmata de intrarea sefei PMP in cursa pentru Cotroceni, este o eroare ce se poate dovedi fatala. La randul sau, fostul vicepresedinte PMP Adrian Papahagi spune ca o candidatura a Elenei Udrea il va ajuta de fapt pe Victor Ponta si afirma ca este toxica, un junk-food cancerigen.

Directorul INSCOP, la Adevarul Live: Odata cu intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala, Iohannis pica in capcana

Directorul INSCOP, Remus Stefureac, a analizat, la Adevarul Live, intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala si a opinat ca, in consecinta, social-democratii vor resuscita puternic tema antibasista, situatie care ar putea conduce la izolarea lui Klaus Iohannis.

Iohannis, despre candidatura Elenei Udrea la prezidentiale: Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e.

Gorjenii i-au cerut Elenei Udrea sa candideze la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Elenei Udrea i s-a cerut sa candideze la presedintie. Mai multi oameni, care s-au intalnit cu presedintele PMP la Manastirea Tismana din Gorj, i-au cerut sa se inscrie in cursa pentru Palatul Cotroceni. De.

De ce nu il sustine Antonescu pe Iohannis in cursa prezidentiala: Nu il cunosc, deci nu stiu daca il votez

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu refuza sa ii acorde sprijin actualului lider liberal in cursa prezidentiala si sustine ca, deocamdata, nu il cunoaste suficient pe candidatul ACL pe care el insusi l-a adus in formatiune.

Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la sefia PMP

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a declarat, marti, ca in sedinta Consiliului National a cerut demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al partidului, din cauza disputei pe tema candidatului PMP la alegerile prezidentiale.

VIDEO Cristian Preda a cerut demiterea Elenei Udrea de la sefia PMP

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a declarat, marti, ca in sedinta Consiliului National a cerut demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al partidului, din cauza disputei pe tema candidatului PMP la alegerile prezidentiale.

Candidatura Elenei Udrea la presedintie, tot mai evidenta. Filiala din Buzau o sustine

Organizatia judeteana Buzau a PMP va sustine fara rezerve candidatura Elenei Udrea la prezidentiale, daca marti in sedinta Colegiului Director a partidului va fi luata in calcul schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, afirma liderul PMP Buzau, Nicu Cristian.

FOTO VIDEO Alianta Crestin-Liberala s-a lansat si in Bacau. Prima semnatura pentru Klaus Iohannis a venit de la sefa democrat liberalilor bacauani

Tudorita Lungu si deputatul Ionel Palar, copresedintii Aliantei Crestin-Liberale din judetul Bacau, si-au anuntat joi, la Centrul de Afaceri Georgeta Mircea Cancicov obiectivele pentru alegerile prezidentiale si totodata au semnat pentru candidatul comun al liberalilor si democrat liberalilor, primarul din Sibiu, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare. Trebuie sa fim un pic si empatici

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, s-a aflat, marti, la Alba Iulia, unde a participat la sedinta Colegiului Director al ACL Alba, intalnire la care au fost prezente circa 600 de persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )