Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, intrebat despre fotografia sa, asezat la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe acele scaune probabil nu le-ar fi pus intr-un parc public

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, intrebat despre fotografia sa, asezat la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe acele scaune probabil nu le-ar fi pus intr-un parc public

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat miercuri ca discutia despre fotografia sa in care apare asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii este exagerata si are substrat electoral, apreciind ca, daca Brancusi nu ar fi vrut sa se nimeni, ar fi expus opera nu intr-un parc, ci intr-un muzeu inchis. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis explica de ce s-a asezat la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe acele scaune, probabil nu le-ar fi pus intr-un parc public

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, miercuri, de ce s-a asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii, afirmand ca opera lui Constantin Brancusi nu ar fi fost amplasata intr-un parc public, daca sculptorul nu si-ar fi dorit ca cineva sa se aseze pe ea.

Primaria din Targu-Jiu ii ia apararea lui Iohannis, dupa ce s-a asezat la Masa Tacerii: Persoanele care se asaza cu buna intentie, fara sa afecteze componentele, nu incalca legea

Primaria Targu-Jiu sustine ca orice persoana care se asaza, cu scopul de a se fotografia, fara sa afecteze in vreun fel piesele componente al Mesei Tacerii sau pe cele de pe Aleea Scaunelor, nu incalca legea.

Orice persoana care se aseaza cu bune intentii NU incalca legea! Reactia OFICIALA a Primariei din Targu Jiu, dupa ce Iohannis a stat la MASA TACERII (VIDEO)

Primaria din Targu Jiu a remis un comunicat prin care ii ia apararea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta s-a asezat la Masa Tacerii, pe unul dintre scaunele celebrei opere a lui.

Ce spune Primaria Targu Jiu despre gestul presedintelui Iohannis de a se aseza pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii

Reprezentantii Primariei Targu Jiu spun, intr-un comunicat de presa, ca turistii se pot aseza la Masa Tacerii, fara sa afecteze opera.

Iohannis, despre Masa Tacerii: Daca Brancusi nu voia sa se aseze nimeni, nu punea scaunele in parc public, ci la muzeu

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, dezbaterea provocata de faptul ca s-a asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii, afirmand ca, daca sculptorul Constantin Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni acolo, nu ar fi proiectat ansamblul intr-un parc public, iar restul discutiei are substrat electoral.

Primele IMAGINI VIDEO cu Iohannis asezat pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii. Presedintele s-a aratat incantat de fundalul perfect (VIDEO)

Gestul presedintelui Klaus Iohannis de a se aseza pe unul dintre scaunele de la Masa Tacerii, desi exista un anunt care interzicea acest lucru, apare si intr-un material video, publicat de jurnalistii de la.

Actori CELEBRI fotografiati stand pe Masa Tacerii! Artistul Dan Perjovschi, SOLIDAR cu Klaus Iohannis. Vezi AICI imaginile (FOTO)

Artistul Dan Perjovschi a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe poze prin care arata ca nu doar Iohannis s-a asezat la Masa Tacerii, ci si actori celebri sau alte diverse persoane. Astfel ca pe lan.

Klaus Iohannis, despre incidentul din weekend de la Masa Tacerii: Daca Brancusi nu ar fi vrut sa se aseze nimeni pe scaune, probabil nu le punea intr-un parc public, ci in muzeu inchis (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost implicat intr-o polemica in ultimele zile dupa ce pe internet au aparut imagini de vineri cu seful statului intr-o vizita la Targu-Jiu in timp ce statea pe unul.

A facut un gest frumos, emotionant, luand loc la Masa Tacerii! (...) Si eu am stat candva! Scriitorul Alex Stefanescu, solidar cu Klaus Iohannis: Ma bucur ca avem un presedinte interesat de cultura tarii noastre (FOTO, VIDEO)

Criticul si scriitorul Alex Stefanescu a scris pe Facebook un mesaj prin care face referire la gestul facut de Iohannis, de a se aseza la Masa Tacerii, pe unul dintre scaunele de piatra. Scriitorul spune ca.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu sefii SRTv si SRR despre eliminarea taxei radio-tv

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Irina Radu, si presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), Ovidiu Miculescu, despre legea privind eliminarea unor taxe si tarife, printre care si a taxei radio-tv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )