Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis l-a decorat pe Hans Klemm cu cea mai inalta distinctie a Romaniei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis l-a decorat pe Hans Klemm cu cea mai inalta distinctie a Romaniei

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei, cel mai inalt ordin national romanesc. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Iohannis: Elaborarea si aprobarea bugetului pentru 2020, cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an Ce crede presedintele despre inghetarea indemnizatiilor bugetare (VIDEO)

Elaborarea si aprobarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020 reprezinta cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an, considera presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca a.

Klaus Iohannis: imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca primarii trebuie sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala.

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

Mircea Badea, un nou atac la PNL si la Klaus Iohannis. Cum isi jigneste si colegii din presa

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a celor din PNL. Atacurile au fost indreptate ulterior si in directia unor jurnalisti, dar nu au fost omisi nici romanii din diaspora. Totul dupa ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a parut ca .

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient.

A facut sau nu blat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis, la prezidentiale? Explicatiile lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul secretar al PSD, a oferit o explicatie ce ar sa aiba rolul de a face lumina, in scandalul izbucnit recent in legatura cu un posibil blat, la alegerile prezidentiale. intelegerea ar fi fost facuta intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, candidatul PNL care a iesit invingator in prezidentialele din 2019. A facut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )