Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier-interimar

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier-interimar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o declaratie de presa la ora 12. Anuntul apare in contextul in care PSD isi schimba pentru a doua oara premierul intr-un singur an,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor interimar la conducerea guvernului

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a anunta, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, in functia de premier interminar, dupa demisia lui Mihai Tudose, care i-a fost inaintata si pe care.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier interimar. Convoc consultari cu partidele parlamentare pentru maine

Mihai Fifor, ministrul Apararii in Guvernul Tudose, a fost desemnat, marti, de Klaus Iohannis, premier interimar, a anuntat seful statului, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Iohannis a convocat pentru miercuri consultari cu partidele parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier. Mihai Fifor este si cel mai vehiculat nume pentru functia de premie, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere, au declarat surse politice pentru Hotnews. ro.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis pe Facebook, in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, sa exercite interimar functia de prim-ministru al Romaniei, in urma demisiei lui Mihai.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, luni, la Curtea Constitutionala, modificarea prevederilor din Ordonanta privind infiintarea ANCOM, afirmand ca nu respecta principiul bicameralismului, dar si ca prevede numeroase incalcari ale dreptului european, fiind neconstitutionala in ansamblul sau. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Cine este Mihai Fifor, desemnat premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca l-a desemnat pe Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, sa exercite interimar functia de prim-ministru al Romaniei, in urma demisiei lui Mihai.

Mesajul categoric transmis de Mihai Fifor pe Facebook, in urma cu doua zile

Mihai Fifor, actualul ministru al Apararii, a fost desemnat, marti, premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma demisiei lui Mihai Tudose. Nominalizarea vine dupa un scandal urias.

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri o sedinta de Guvern

Premierul interimar Mihai Fifor va conduce miercuri, de la ora 13. 00, o sedinta de Guvern. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis l-a numit marti pe Mihai Fifor in functia de premier interimar.

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )