Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, reclamati la Consiliul pentru Combatarea Discriminarii pentru niste penali si festivalul inculpati disperati (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, reclamati la Consiliul pentru Combatarea Discriminarii pentru niste penali si festivalul inculpati disperati (VIDEO)

Declaratiile facute de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in conferinta de presa de miercuri, respectiv cele ale presedintelui Iohannis de jos, vor fi cercetate de catre Consiliul National pentru Combaterea. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi in Financial Times: Atacul asupra DNA, lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomnie care se desfasoara aproape zilnic

Laura Codruta Kovesi acuza politicieni de top si oameni de afaceri ca incearca sa submineze institutia pe care o conduce, intr-un moment in care Bucurestiul a devenit cel mai recent punct pe lista preocuparilor Bruxelles-ului privind suprematia legii in Europa de Est, scrie Financial Times. Sefa Directiei Nationale Anticoruptie a declarat, pentru publicatia americana, ca vartejul speculatiilor despre viitorul DNA este rezultatul unui atac real, care a fost lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomnie impotriva institutiei noastre care are loc aproape zilnic, adauga Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi in Financial Times: Atacul asupra DNA, lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomniere care se desfasoara aproape zilnic

Laura Codruta Kovesi acuza politicieni de top si oameni de afaceri ca incearca sa submineze institutia pe care o conduce, intr-un moment in care Bucurestiul a devenit cel mai recent punct pe lista preocuparilor Bruxelles-ului privind suprematia legii in Europa de Est, scrie Financial Times. Sefa Directiei Nationale Anticoruptie a declarat, pentru publicatia americana, ca vartejul speculatiilor despre viitorul DNA este rezultatul unui atac real, care a fost lansat de oameni de afaceri si de politicieni care doresc subminarea institutiei. Exista o campanie de calomniere impotriva institutiei noastre care are loc aproape zilnic, adauga Codruta Kovesi.

Presa fata in fata cu doamna Laura Codruta Kovesi

Conferinta de presa de miercuri seara a procurorului sef al DNA, d-na Laura Codruta Kovesi, mi s-a parut cum nu se poate mai relevanta nu doar pentru determinarea domniei-sale de a-si duce pana la capat mandatul, ci si pentru starea actuala a presei din Romania.

Laura Codruta Kovesi iese din nou la atac

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, iese din nou la atac inaintea unei saptamani decisive in privinta mentinerii sale in functie. intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Financial Times a declarat ca.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

Carmen Harra, despre Klaus Iohannis: Va fi un an greu pentru presedintele Iohannis

Carmen Harra a vorbit despre ceea ce il asteapta pe presedintele Iohannis in 2018. Clarvazatoarea a declarat ca presedintele nu va avea parte de un an foarte bun. Presedintele Iohannis va fi foarte.

Ziare.com: Iohannis, relatie cu Kovesi in anii 90

In 2009, intr-un articol pe ziare. com, Ioana Ene Dogioiu vorbea despre faptul ca Klaus Iohannis ar fi fost ajutat de Laura Codruta Kovesi cu dosarele penale. Iohannis mai are un dosar de pe vremea cand in.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

VIDEO Cateva zeci de persoane protesteaza in fata sediului DNA, cerand demisia Laurei Codruta Kovesi. La miting au aparut si contramanifestanti

Cateva zeci de persoane protesteaza in fata sediului DNA, cerand semisia procurorului-sef Laura Codruta Kovesi. Unii dintre manifestanti au portocale si striga DNA, fara cucuvea si Demisia!. La eveniment, au aparut si contramanifestanti, care striga Justitie, nu coruptie!, Nu vrem sa fim condusi de hoti, Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta.

VIDEO Cateva zeci de persoane au protestat in fata sediului DNA, cerand demisia Laurei Codruta Kovesi. La miting au aparut si contramanifestanti

Cateva zeci de persoane au protestat in fata sediului DNA, cerand semisia procurorului-sef Laura Codruta Kovesi. Unii dintre manifestanti au portocale si striga DNA, fara cucuvea si Demisia!. La eveniment, au aparut si contramanifestanti, care striga Justitie, nu coruptie!, Nu vrem sa fim condusi de hoti, Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )