Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis le-a chemat la Administratia Prezidentiala pe Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis le-a chemat la Administratia Prezidentiala pe Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Intalnire de gradul 0 la Palatul Cotroceni. Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost chemate de presedintele Klaus Iohannis la discutii legate de efectele aplicarii legii. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele cere lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele a cerut lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Presedintele Iohannis se intalneste, astazi, cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, astazi, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, pentru o discutie legata de aplicarea Legii salarizarii unitare si efectele sale.

Klaus Iohannis, miscare-bomba in plin scandal. Premierul Dancila, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta Administratia Prezidentiala. Discutia vizeaza.

Premierul Dancila ii da sah presedintelui Klaus Iohannis: Sa publice stenograma discutiei de astazi

Premierul Viorica Dancila s-a declarat uimita de comunicatul transmis de Adminstratia Prezidentiala dupa intalnirea pe care a avut-o marti cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca cel mai bine ar fi.

Presedintele Iohannis se va intalni maine cu Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni maine cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se arata intr-un anunt de presa facut public de Adminsitratia Prezidentiala.

Ministrul Muncii, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Cotroceniul a comunicat ce nu s-a discutat

A fost o intalnire cu scantei, la care a participat premierul Viorica Dancila siMinistrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Discutiile s-au incheiat cu un comunicat de la Cotroceni, in care Administratia.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu Iohannis: Discutiile se vor axa pe salarizare, pe buget (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se vor deplasa marti la Palatul Cotroceni pentru o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis. Salarizarea si bugetul vor principalele doua su.

Viorica Dancila si Lia Olguta Vasilescu, chemate de Iohannis la Cotroceni pentru a da explicatii despre revolutiafiscala

Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost convocate marti, la Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Tema discutiei: revolutia fiscala a PSD, care a dus la diminuarea unor salarii din sistemul bugetar si a pensiilor private. intalnirea va avea loc la ora 12.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul Dancila: Pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente, exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a atentionat marti, in cadrul unei intalniri cu premierul Viorica Dancila, ca pe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente si necorelate cu dinamica economica de ansamblu exista riscul ca puterea de cumparare a romanilor sa scada in continuare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )