Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Muncii, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Cotroceniul a comunicat ce nu s-a discutat

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Cotroceniul a comunicat ce nu s-a discutat

A fost o intalnire cu scantei, la care a participat premierul Viorica Dancila siMinistrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Discutiile s-au incheiat cu un comunicat de la Cotroceni, in care Administratia. continuă pe Antena3

Presedintele s-a intalnit cu premierul si cu ministrul Muncii

UPDATE - intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a incheiat in jurul orei 13. 00, durand aproximativ o ora.

Klaus Iohannis: Promisiunile PSD-ALDE de majorare a salariilor, anulate prin transferul contributiilor

Presedinte Klaus Iohannis a emis un comunicat de presa extrem de critic la adresa guvernului si a PSD-ALDE dupa o intrevedere la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta.

intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul si cu ministrul Muncii a luat sfarsit

ACTUALIZARE 14:04 Iohannis a atentionat Guvernul ca Legea salarizarii e in contradictie cu principiile egalitatii si predictibilitatii. ------------ *ACTUALIZARE 13:59 intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, s-a incheiat. Discutia a avut loc la Palatul Cotroceni si a durat aproximativ o ora. ------------ *ACTUALIZARE 13:36 Iohannis, la inceputul intalnirii cu premierul si cu ministrul Muncii: Dupa un prim trimestru de aplicare a legii saalarizarii, putem sa tragem primele concluzii. Exista categorii de salariati nemultumiti si manifestari sindicale ------------ intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a inceput, la aceasta ora, la Palatul Victoria.

intalnirea presedintelui Iohannis cu premierul si cu ministrul Muncii a inceput

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a inceput, la aceasta ora, la Palatul Victoria.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele cere lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila si Olguta Vasilescu. Presedintele a cerut lamuriri privind salarizarea si nemultumirile sindicale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti incepand cu ora 12, o intalnire la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Tema discutiilor a fost evolutia.

Klaus Iohannis le-a chemat la Administratia Prezidentiala pe Viorica Dancila si Olguta Vasilescu

Intalnire de gradul 0 la Palatul Cotroceni. Premierul Viorica Dancila si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, au fost chemate de presedintele Klaus Iohannis la discutii legate de efectele aplicarii legii.

Klaus Iohannis, miscare-bomba in plin scandal. Premierul Dancila, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta Administratia Prezidentiala. Discutia vizeaza.

Premierul si ministrul Muncii, chemati de urgenta la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti, la ora 12, cu premierul Viorica Dancila si cu minis.

Olguta Vasilescu raspunde criticilor lui Klaus Iohannis. Ce ii recomanda social-democrata presedintelui

Ministerul Muncii, condus de Lia Olguta Vasilescu, raspunde criticilor aduse de presedintele Klaus Iohannis pentru modul in care este aplicata Legea salarizarii. Marti, premierul Viorica Dancila si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )