Libnet.ro
UNICEF

00:07

KLAUS IOHANNIS: Legea privind reorganizarea unitatilor economice de stat, atacata la CCR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Legea privind reorganizarea unitatilor economice de stat, atacata la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale, sustinand ca autoritatile administratiei publice locale, intrucat nu au personalitate juridica, nu pot exercita drepturi si obligatii proprii in cadrul raporturilor juridice rezultate din calitatea de unic actionar/asociat al societatii rezultate in urma reorganizarii unei regii autonome. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale,.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind desecretizarea protocoalelor dintre Parchete si SRI

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea privind desecretizarea protocoalelor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Actul normativ a fost adoptat la.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR privind declasificarea protocoalelor cu SRI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la legea privind declasificarea protocoalelor cu SRI, lege adoptata recent de Parlament prin vointa majoritatii PSD-ALDE. Daca ar intra in vigoare, legea ar oferi,.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna.

Ce lege extrem de asteptata a promulgat Klaus Iohannis. MAI va putea cumpara multe elicoptere

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta privind achizitia de elicoptere si simulatoare de zbor de catre Ministerul Afacerilor Interne, se arata intr-un comunicat de.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentioneaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Liviu Plesoianu, detaliul care spune totul despre Klaus Iohannis

Deputatul Liviu Plesoianu atrage atentia asupra unui detaliu, care spune totul despre Klaus Iohannis. Micul detaliu care spune absolut totul despre Iohannis: nu pierde ocazia sa ne livreze in fiecare an.

Viorica Dancila, despre afirmatiile lui Klaus Iohannis:A venit cujigniri care nu trebuie facute de nimeni. Nu numai impotriva primului ministru, ci impotriva oricei femei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca s-a simtit jignita de Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat desemnarea noilorministri la Dezvoltare si Transporturi. Daca domnul presedinte va dori.

Se anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea?Klaus Iohannis are cale libera

Pare ca s-a terminat totul pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Presedintele Klaus Iohannis va profita din plin de pe urma acestei situatii! Dezastru pentru Liviu Dragnea! Un sondaj aparut recent spun ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )