Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis: Nu luam in calcul amanarea alegerilor. Nici expertii nu cred ca se impune amanarea lor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu luam in calcul amanarea alegerilor. Nici expertii nu cred ca se impune amanarea lor

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca in acest moment nu se ia in calcul amanarea alegerilor parlamentare, programate pentru data de 6 decembrie, deoarece nici expertii nu ar fi de parere ca se impune aceasta decizie. Presedintele a dat ca exemplu SUA care organizeaza alegeri prezidentiale, in conditiile in care a fost lovita puternic de pandemie. continuă pe Antena3

Iohannis: in acest moment nu luam in calcul amanarea alegerilor. Nu putem sa ne legam de un anumit numar de cazuri de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a spus din nou, marti, cand Romania a atins un record absolut de cazuri de COVID-19, ca in acest moment autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor parlamentare programate pentru 6 decembrie. Nu putem sa ne legam de un anumit numar, a afirmat Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: in momentul acesta nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca in momentul acesta autoritatile nu iau in calcul amanarea alegerilor si expertii nu cred ca se impune amanarea alegerilor, argumentand ca astazi au loc alegeri in SUA, o tara mult mai greu lovita de pandemie.

Iohannis: in acest moment nu luam in calcul amanarea alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca in acest moment nu luam in calcul amanarea .

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis: Nu luam in considerare amanarea alegerilor in ce priveste votarea, nu sunt complicatii, am exersat la alegerile locale, masurile sanitare au fost foarte bine gandite (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de marti, 3 noiembrie, presedintele a discutat despre organizarea alegerilor parlamentare din acest an. Seful statului a fost intrebat daca, avand in vedere numarul mare de.

PSD forteaza amanarea alegerilor. Gabriela Firea: Exista 2 posibilitati: starea de urgenta sau OUG

Gabriela Firea sustine ca social-democratii vor forta amanarea alegerilor parlamentare. Pe de alta parte, premierul Ludovic Orban asigura romanii ca in perioada de desfasurare a campaniei electorale vor fi respectate toate masurile de protectie impotriva raspandirii COVID-19. Pe de alta parte, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustinea ca vom avea o campanie electorala atipica.

PSD s-a sucit. Social-democratii cer amanarea alegerilor

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca social-democratii vor forta amanarea alegerilor parlamentare si vor incerca sa treaca prin Senat proiectul de lege.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

KLAUS IOHANNIS: Nu vrem sa vaccinam pe nimeni cu forta

Intrebat in legatura cu cei care vor refuza sa se vaccineze, Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de azi ca nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze.

KLAUS IOHANNIS: Ne asteptam ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in primul trimestru al lui 2021

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa intalnirea cu mai multi specialisti din sanatate pe tema gestionarii epidemiei de COVID-19, ca autoritatile se asteapta ca vaccinul anti-COVID sa ajunga in Romania in primul trimestru al lui 2021, afirmand ca Romania va primi peste 10 milioane de doze intr-o prima etapa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )