Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD forteaza amanarea alegerilor. Gabriela Firea: Exista 2 posibilitati: starea de urgenta sau OUG

Antena3 Antena3,
PSD forteaza amanarea alegerilor. Gabriela Firea: Exista 2 posibilitati: starea de urgenta sau OUG

Gabriela Firea sustine ca social-democratii vor forta amanarea alegerilor parlamentare. Pe de alta parte, premierul Ludovic Orban asigura romanii ca in perioada de desfasurare a campaniei electorale vor fi respectate toate masurile de protectie impotriva raspandirii COVID-19. Pe de alta parte, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustinea ca vom avea o campanie electorala atipica. continuă pe Antena3

Gorghiu il acuza pe Cazanciuc de abuz in serviciu: PSD vrea amanarea alegerilor ca parlamentarii lor sa mai stea trei luni in functie

Senatoarea Alina Gorghiu, vicepresedinte al Senatului, l-a acuzat pe presedintele interimar al al acestui for, social-democratul Robert Cazanciuc, de faptul ca a convocat plenul Senatului incalcand legea pentru ca urmareste adoptarea proiectului prin care alegerile sunt amanate pana pe 14 martie 2021.

PSD s-a sucit. Social-democratii cer amanarea alegerilor

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca social-democratii vor forta amanarea alegerilor parlamentare si vor incerca sa treaca prin Senat proiectul de lege.

GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, transmite News. ro.

Gabriela Firea afirma ca in Bucuresti exista o capacitate mare de testare Covid

Fostul primar general, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca in Bucuresti exista o capacitate mare de.

GABRIELA FIREA: PSD cere Guvernului sa schimbe definita de caz, iar toate persoanele care sa fie repartizate la clinici de stat, astfel incat sa poata fi testate gratuit

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat ca social-democratii solicita Guvernului sa fie schimbata definitia de caz, astfel incat toate persoanele sa beneficieze de testare pentru COVID-19 gratuita, inclusiv contactii oamenilor suspectati de coronavirus sau care au simptome ale bolii. Ea a adaugat ca un test poate ajunge chiar si la 500 de lei, ceea ce inseamna un cost mare pentru o familie, mai ales in cazul uneia numeroase, transmite News. ro.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani!

Gabriela Firea a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook in care il instiinteaza pe noul primar al Capitalei, Nicusor Dan despre faptul ca exista bilet unic in Capitala. Astfel, bucurestenii pot circula cu mai multe mijloace de transport in comun.

Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Gabriela Firea a spus adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. Astfel, Gabriela Firea a afirmat ca nu mai tine legatura cu fostul sef al PSD si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in incarcerat. Gabriela Firea, dezvaluiri despre relatia care a avut-o cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea (PSD): Nu intelegem de ce nici pana acum Guvernul nu vrea sa testeze in masa populatia. Cerem schimbarea definitiei de caz si testare gratuita la stat pentru persoanele care au suspiciuni (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, sustine ca avantajul testarii in masa este unul enorm, pentru ca in momentul in care este identificata o persoana cu test pozitiv ea este izolata si nu mai.

Gabriela Firea, 5 intrebari la adresa PNL: Nu putem merge pe incredere cu acest guvern

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea acuza ca in ultima luna de guvernare, Orban pustieste economia si ii saraceste pe oameni si adreseaza cinci intrebari liderilor PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )