Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri. El va insoti coloana de biciclisti din Bucuresti pe o portiune de drum. Aproximativ 250 de biciclisti pleaca din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire. continuă pe Adevărul

Cand nu citeste motivarea CCR, Iohannis pedaleaza: Presedintele a participat la evenimentul Pedalam pentru Romania (VIDEO)

In plin scandal politic, presedintele Klaus Iohannis a participat la evenimentul Pedalam pentru Romania, eveniment in care aproape 250 de biciclisti amatori vor pleca marti, 26 iunie, din patru orase.

Pedalam pentru Romania

Aproximativ 250 de biciclisti pleaca astazi din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat Pedalam pentru Romania.

Klaus Iohannis, mesaj de unitate pentru romani: Pledam impreuna pentru tara

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care a indemnat la unitate intre romani, marti, inainte de a participa la marsul pe bicicleta Pedalam pentru Romania, evenimentul fiind dedicat.

Iohannis, pe bicicleta la Pedalam pentru Romnia

Aproximativ 250 de biciclisti pleaca marti din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat Pedalam pentru Romania.

VIDEO Iohannis, pe bicicleta la Pedalam pentru Romnia

Aproximativ 250 de biciclisti pleaca marti din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat Pedalam pentru Romania.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia externa: Romania va sprijini initiativele NATO si UE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa, in perioada 28-29 iunie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Pe agenda discutiilor se afla teme care vizeaza politica europeana de.

Radu Banciu: Presedintele este de forma, iar lui Klaus Iohannis i se potriveste manusa ca el nu poate face mai mult (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind candidatura pentru un al doilea mandat de presedinte in alegerile de la finalul lui 2019. La noi, dupa cum.

Klaus Iohannis, despre o eventuala suspendare: Nu exista NICIUN MOTIV si NU are cine sa faca suspendarea! Ce spune seful statului despre decretul de revocare a lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, sambata, ca nu se teme de o eventuala suspendare, precizand ca deciziile pe care le adopta le ia pentru ca le considera corecte pentru Romania si nu pentru ca se.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA pentru romani! Discutii intense cu partenerii din NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde va exprima sprijinul Romaniei pentru initiativele NATO si UE destinate imbunatatirii.

Klaus Iohannis, reactie EXTREM de DURA dupa a doua condamnare a liderului PSD: Dragnea trebuie SA DISPARA din viata publica. Cel mai mare partid se constituie intr-un grup de lobby pentru un INFRACTOR (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vehement dupa decizia instantei supreme de a-l condamna la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in dosarul angajarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )