Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Iohannis, pe bicicleta la Pedalam pentru Romnia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis, pe bicicleta la Pedalam pentru Romnia

Aproximativ 250 de biciclisti pleaca marti din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat Pedalam pentru Romania. continuă pe Hotnews

Iohannis, pe bicicleta la Pedalam pentru Romnia

Aproximativ 250 de biciclisti pleaca marti din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat Pedalam pentru Romania.

Pedalam pentru Romania

Aproximativ 250 de biciclisti pleaca astazi din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat Pedalam pentru Romania.

Klaus Iohannis, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la marsul Pedalam pentru Romania dedicat Centenarului Marii Uniri. El va insoti coloana de biciclisti din Bucuresti pe o portiune de drum. Aproximativ 250 de biciclisti pleaca din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, in cadrul celui mai mare mars pe bicicleta dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire.

Cand nu citeste motivarea CCR, Iohannis pedaleaza: Presedintele a participat la evenimentul Pedalam pentru Romania (VIDEO)

In plin scandal politic, presedintele Klaus Iohannis a participat la evenimentul Pedalam pentru Romania, eveniment in care aproape 250 de biciclisti amatori vor pleca marti, 26 iunie, din patru orase.

USR cheama lumea la protest n ziua motiunii de cenzura, sub ndemnulIa-ti liber pentru Romnia

USR a anuntat ca organizeaza protestul Ia-ti liber pentru Romania, miercuri, in ziua in care se voteaza in Parlament motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva Guvernului PSD-ALDE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )