Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, marti, vorbind de unirea Romaniei cu Republica Moldova: Atunci cand ambele POPOARE vor hotari, se va intampla / Iohannis, vineri: Am spus ca suntem NATIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, marti, vorbind de unirea Romaniei cu Republica Moldova: Atunci cand ambele POPOARE vor hotari, se va intampla / Iohannis, vineri: Am spus ca suntem NATIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova, ca atunci cand ambele popoare vor hotari ca vor acest lucru, atunci se va. continuă pe B1

Klaus Iohannis evidentiaza, la Bruxelles, rezultatele foarte importante ale Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat in summitul de la Bruxelles rezultatele foarte importante realizate pana acum de Presedintia Romaniei la Consiliul UE, care s-au materializat prin finalizarea unui numar considerabil de dosare.

Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea Consiliului European rezultatele pozitive ale Presedintiei romane de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi si vineri la reuniunea Consiliului European de primavara de la Bruxelles, unde seful statului a scos in evidenta rezultatele pozitive ale Presedintiei romane la Bruxelles si si-a reiterat pozitia privind integritatea teritoriala a Ucrainei.

Klaus Iohannis, somat sa intervina in scandalul zilei. Maria Grapini: Presedintele nu reactioneaza. Pentru lucrurile importante nu l-am vazut sa ia atitudine

Europarlamentarul umanist Maria Gripini face apel la presedintele Klaus Iohannis sa intervina in atacul la adresa Romaniei. Grapini a criticat in termeni duri discursurile de la evenimentul organizat de Laszlo.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

Klaus Iohannis, atacat de Biserica Ortodoxa pentru afirmatiile privind referendumul pentru familie: Un nihilist cu acte in regula

Marti, in deschiderea festivalului One World Romania, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca cei care au promovat referendumul pentru familia traditionala au fost orice, numai toleranti nu, declansand mai multe reactii din partea oficialilor Bisericii Ortodoxe Romane. Episcopul Husilor sustine ca seful statului ca este un nihilist cu acte in regula.

Klaus Iohannis, gafa uriasa sau scapare?

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti seara, in cadrul festivalului One World Romania, intr-o dezbatere cu publicul pe tema: Presedinte sau cetatean/ om politic si societate.

Gafa de proportii a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti seara, in cadrul festivalului One World Romania, intr-o dezbaterecu publicul pe tema: Presedinte sau cetatean/ om politic si societate.

Gafa de proportii a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti seara, in cadrul festivalului One World Romania, intr-o dezbaterecu publicul pe tema: Presedinte sau cetatean/ om politic si societate.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat de convoc un referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este 039;039;aproape hotarat039;039; sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis: Refuz categoric abordari de tip iliescian ca proprietatea privata este un moft

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca refuza clar, categoric, abordari de tip iliescian potrivit carora proprietatea privata este un moft, dupa ce a fost intrebat, intr-o dezbatere cu societatea civila, cum comenteaza declaratiile din spatiul public legate de proprietatea privata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )