Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: O sa merg la sedintele de guvern. Nu ma trimite doamna prim-ministru sa citesc eu site-ul Guvernului (VIDEO)

Klaus Iohannis nu renunta si a venit cu precizari dupa ce a anuntat ca are de gand sa participe la toate sedintele de Guvern ca sa evite o criza politica fara precedent. Presedintele spune ca vrea sa. continuă pe B1

Iordache: Iohannis e distrugator. Sa ia un pix si un carnetel si sa mearga la Guvern. Sa declanseze si referendumul: o sa vada ca cetatenii vor altceva

Deputatul PSD Florin Iordache a ironizat intentia presedintelui Klaus Iohannis de a participa la toate sedintele de Guvern pentru a bloca ordonanta de amnistie si gratiere pregatita de PSD. Iordache i-a cerut presedintelui sa declanseze referendumul pe Justitie. Ameninta si nu face nimic. De ce nu-l declanseaza? O sa vada ca cetatenii vor altceva, a spus Iordache la Digi 24.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, ca va merge la sedintele de Guvern. Iohannis i-a transmis luni o scrisoare prim-ministrului Viorica Dancila, prin care ii solicita agenda de lucru.

Klaus Iohannis anunta de la Viena ca va merge la sedintele de guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti dimineata, la Viena, ca a decis sa mearga la sedintele de Guvern pentru a impiedica adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea, despre care a spus ca ar fi o eroare grava pentru Romania.

Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va merge la sedintele de Guvern, dupa ce a constatat o dorinta de colaborare din partea prim-ministrului Viorica Dancila.

VIDEO Klaus Iohannis: Voi merge la sedintele de guvern / Despre OUG pe amnistie si gratiere: Ar fi o eroare foarte grava

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Viena, ca a constatat din partea premierului Viorica Dancila o dorinta de colaborare astfel incat va participa la sedintele de guvern.

Iordache: Si ce daca Iohannis participa la sedinta de guvern? isi ia notite si cu asta basta!

Social-democratul Florin Alta intrebare Iordache a declarat ca prezenta presedintelui Klaus Iohannis la sedintele de Guvern nu-i va impiedica pe ministri sa adopte ce acte doresc. Si ce daca.

Dancila spune ca a luat nota cu satisfactie de afirmatiile lui Iohannis. Cum raspunde premierul provocarii presedintelui

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta la sedintele de Guvern, premierul Viorica Dancila i-a transmis ca este de acord,dar il va anunta in timp util atunci cand sunt probleme de.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Klaus Iohannis ii cere Vioricai Dancila sa-i trimita ordinea de zi a fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inainte

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila sa ii transmita agenda fiecarei sedinte de guvern cu 24 de ore inaintea fiecarei sedinte, in baza articolului 87 din Constitutie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Prima reactie a Guvernului la solicitarea lui Iohannis

Secretarul General al Guvernului a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila agenda de lucru a fiecarei sedinte de guvern. Toni Grebla sustine ca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )