Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis merge la CSM pentru a discuta eliminarea pensiilor speciale

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis merge la CSM pentru a discuta eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi,la Palatul Cotroceni, o intalnire cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Nicoleta Margareta Tint, si cu vicepresedintele CSM, Tatiana Toader, a informat Administratia Prezidentiala. continuă pe Antena3

Iohannis se intalneste joi cu sefele CSM pentru a discuta despre eliminarea pensiilor de serviciu ale magistratilor

Klaus Iohannis va discuta joi, incepand cu ora 11. 00, cu conducerea CSM, intalnirea venind la doua zile dupa ce Parlamentul a adoptat legea ce elimina pensiile de serviciu ale judecatorilor si procurorilor, starnind proteste in randul magistratilor.

Sedinta de la Cotroceni s-a incheiat: Ce a discutat Klaus Iohannis cu sefa CSM

Intalnirea de urgenta de la Palatul Cotroceni pe tema justitiei s-a incheiat. Klaus Iohannis a avut o intalnire, joi, cu presedintele si vicepresedintele CSM, Nicoleta Tint, respectiv Tatiana Toader, pe tema eliminarii pensiilor speciale.

DUPA ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, dupa eliminarea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii CSM), dupa eliminarea pensiilor speciale.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu conducerea CSM in contextul eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati: Ce s-a discutat in cadrul intrevederii

UPDATE:Consiliul Superior al Magistraturii transmite, joi, printr-un comunicat de presa, ca in cadrul intalnirii dintre conducerea CSM si presedintele Klaus Iohannis, reprezentantii Consiliului si-au.

IN PRIVINTA PENSIILOR SPECIALE, Magistratii apeleaza la presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, astazi, o intalnire cu cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, conform informatiilor oferite de Administratia Prezidentiala. Conform functionarilor de la Palatul Cotroceni, intalnirea are loc la solicitarea presedintelui CSM, Nicoleta Margareta Tint, si vicepresedintelui CSM, Tatiana Toader, si va viza noua lege adoptata de Parlament in urma cu doua zile prin care au fost eliminate pensiile speciale ale judecatorilor si procurorilor.

Curtea Constitutionala discuta in 18 martie sesizarea inaltei Curti privind eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor

Curtea Constitutionala va discuta in 18 martie sesizarile inaltei Curti si Avocatului Poporului pentru proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale, adoptat in urma cu doua zile de Camera Deputatilor, a anuntat Curtea, intr-un comunicat.

UPDATE Grefierii, dupa discutiile cu Orban privind eliminarea pensiilor speciale: Guvernul nu-si asuma politic un astfel de proiect de lege intrerupem activitatea daca se voteaza legea

Reprezentantii sindicatelor grefierilor care s-au intalnit cu premierul Ludovic Orban pe tema eliminarii pensiilor speciale pentru aceasta categorie au sustinut, la finalul discutiilor, ca Guvernul nu isi asuma politic vreun astfel de proiect de lege si are disponibilitatea de a se aseza la masa si a discuta o posibila ameliorare a cadrului legislativ sau modificare a acestuia pentru toate corpurile profesionale, insa demersul este de durata. Liderul Sindicatului National al Grefei Judiciare, Catalin Traistaru, a declarat ca grefieriii si personalul auxiliar din instante isi va intrerupe activitatea daca Parlament va vota eliminarea pensiilor de serviciu.

S-a votat eliminarea pensiilor speciale. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL

Deputatii au votat eliminarea pensiilor speciale. 247 de voturi pentru si 21 de abtineri. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL? S-a votat eliminarea pensiilor Majoritatea partidelor au sustinut eliminarea pensiilor speciale. Proiectul a fost dezbatut astazi, 28 ianuarie. Votul final a fost cel elaborat de PNL, care a eliminat toate pensiile .

Adevarul despre eliminarea pensiilor speciale: Praf in ochi!, spune Kelemen Hunor

Multi romani s-au bucurat cand au vazut ca s-a votat in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, la initiativa PNL. in realitate insa, lucrurile sunt mult mai putin optimiste. Membrii grupului parlamentar UDMR s-au aflat printre cei care s-au abtinut de la votarea eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati si altor cateva grupuri privilegiate. Din acest motiv, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )