Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou evreiesc: O ocazie in plus pentru a ne intari prin cunoastere, incredere si dialog

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou evreiesc: O ocazie in plus pentru a ne intari prin cunoastere, incredere si dialog

Anul Nou evreiesc se sarbatoreste astazi, iar cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a transmis cu aceasta ocazie calde felicitari, urari de sanatate si bucurie, conducerii Federatiei. continuă pe B1

Premiera. Marea Sinagoga din Ierusalim va fi inchisa de Anul Nou Evreiesc, din cauza noului val al pandemiei Covid-19

Pentru prima data in istoria sa, Marea Sinagoga din Ierusalim nu va celebra Anul Nou Evreiesc, din cauza restrictiilor impuse pentru a combate transmiterea noului coronavirus, relateaza AFP.

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Klaus Iohannis, intrebat despre o eventuala desfiintare a Serviciului Omoruri: N-am auzit despre desfiintarea unui serviciu vital, voi verifica Ce mesaj a avut seful statului pentru Marcel Vela si Bogdan Despescu (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, si secretarului de stat Bogdan Despescu sa se implice total pentru cetateni. Seful statului a lansat acest.

Iohannis, mesaj pentru noul premier al Japoniei: Am convingerea ca experienta remarcabila va asigura succesul mandatului dumneavoastra

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj noului prim-ministru al Japoniei Yoshihide Suga si a precizat ca are incredere ca intelepciunea si experienta acestuia ii va asigura un mandat de succes, in ciuda contextului nefavorabil generat de pandemia de coronavirus, potrivit Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adaugat ca Guvernul Romaniei este ferm in angajamentul avansarii si dezvoltarii relatiilor bilaterale.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul premier al Japoniei, Yoshihide Suga

Presedintele Klaus Iohannis a transmis in aceasta zi un mesaj noului prim-ministru al Japoniei Yoshihide Suga si a precizat ca are incredere ca intelepciunea si experienta acestuia ii va asigura un mandat de succes, in ciuda contextului nefavorabil generat de pandemia de coronavirus, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre o eventuala aplicare a majorarii de pensie de anul viitor: Trebuie sa tinem cont de constrangerile bugetare (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca trebuie tint cont de constrangerile bugetare pentru a putea fi majorata pensia si in anul 2021. Klaus Iohannis: Sustin cu mare entuziasm.

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine miercuri o conferinta de presa de la ora18. 00 la Palatul Cotroceni. Seful Statului ar putea vorbi despre situatia pandemiei in contextul in care Romania a atins un nou record al numarului de persoane infectate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, dar si despre situatia scolilor dupa ce acestea s-au redeschis.

Klaus Iohannis, declaratie socanta cu privire la sistemul romanesc de sanatate. Ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada

Klaus Iohannis a facut in cursul serii de miercuri dezvaluiri infricosatoare, dar adevarate, cu privire la capacitatea sistemului medical romanesc de a gestiona o eventuala dubla pandemie. Presedintele Romaniei a avertizat in cadrul unei conferinte de presa ca pandemia este departe de a se fi terminat. Klaus Iohannis, apel la responsabilitatea romanilor in ziua in .

Marcel Ciolacu, replica taioasa pentru Klaus Iohannis: Nu sunteti trist, domnule Iohannis?

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, aduce acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis. Haideti, domnule Iohannis, sa va dau eu cateva motive pentru care ar trebui sa fiti trist!.

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )