Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul premier al Japoniei, Yoshihide Suga

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul premier al Japoniei, Yoshihide Suga

Presedintele Klaus Iohannis a transmis in aceasta zi un mesaj noului prim-ministru al Japoniei Yoshihide Suga si a precizat ca are incredere ca intelepciunea si experienta acestuia ii va asigura un mandat de succes, in ciuda contextului nefavorabil generat de pandemia de coronavirus, potrivit Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, mesaj pentru noul premier al Japoniei: Am convingerea ca experienta remarcabila va asigura succesul mandatului dumneavoastra

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj noului prim-ministru al Japoniei Yoshihide Suga si a precizat ca are incredere ca intelepciunea si experienta acestuia ii va asigura un mandat de succes, in ciuda contextului nefavorabil generat de pandemia de coronavirus, potrivit Administratiei Prezidentiale. Seful statului a adaugat ca Guvernul Romaniei este ferm in angajamentul avansarii si dezvoltarii relatiilor bilaterale.

VIDEO Mesajul lui Klaus Iohannis in prima zi de scoala:Trebuie sa va adaptati la situatii neprevazute. Fiecare elev va avea ocazia sa fie supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj video cu ocazia primei zile de scoala. Acesta a explicat ca trecem printr-o situatie atipica si le-a transmis elevilor ca fiecare va avea ocazia sa fie un supererou daca poarta masca pe fata si respecta normele sanitare. Seful Statului s-a adresat apoi si profesorilor, notand ca misiunea acestora in noul an scolar este foarte grea si ca trebuie sa va adaptati la situatii neprevazute.

Fostul sef de cabinet, Yoshihide Suga, este noul premier al Japoniei

Yoshihide Suga, un aliat vechi al premierului in exercitiu Shinzo Abe, a castigat luni cu o majoritate covarsitoare alegerile interne din Partidul Liberal Democrat LDP), aflat la guvernare in Japonia, ceea ce ii deschide calea pentru a deveni viitorul prim-ministru, in urma unui vot in parlament programat pentru aceasta saptamana, relateaza agentiile internationale de presa, potrivit Agerpres.

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru elevi, in prima zi de scoala: Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou

Fiecare dintre voi veti avea ocazia sa fiti un supererou care, atunci cand poarta masca, se spala des pe maini si asculta indrumarile cadrelor didactice, isi ocroteste parintii si bunicii, cei mai expusi pericolului de a se imbolnavi, le-a transmis elevilor, luni dimineata, in prima zi de scoala, presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu, replica taioasa pentru Klaus Iohannis: Nu sunteti trist, domnule Iohannis?

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, aduce acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis. Haideti, domnule Iohannis, sa va dau eu cateva motive pentru care ar trebui sa fiti trist!.

Klaus Iohannis, despre o eventuala aplicare a majorarii de pensie de anul viitor: Trebuie sa tinem cont de constrangerile bugetare (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca trebuie tint cont de constrangerile bugetare pentru a putea fi majorata pensia si in anul 2021. Klaus Iohannis: Sustin cu mare entuziasm.

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Klaus Iohannis i-a schimbat din functii. Decizia de ultima ora luata de presedinte

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretele de rechemare a unor ambasadori romani din functiile detinute in diferite tari. Lista cuprinde nume importante de diplomati ce au detinut aceasta functie pana astazi. Klaus Iohannis i-a schimbat din functii Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind revocarea unor ambasadori romani. Printre diplomatii reamintiti in .

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti va avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )