Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis, mesaj dupa disparitia lui Mircea Ionescu-Quintus

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj dupa disparitia lui Mircea Ionescu-Quintus

Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit la revigorarea unei doctrine. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

Mircea Ionescu Quintus a murit. Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante: Domnului Quintus ii datoram contributia la revigorarea unei doctrine democratice in anii '90

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de condoleante ca urmare a mortii lui Mircea Ionescu-Quintus, despre care spune ca in ciuda secolului zbuciumat pe care l-a traversat, a ramas mereu fidel crezului liberal, cu care s-a identificat si pe care l-a servit fara incetare.

Ce mesaj transmitea Mircea Ionescu Quintus la Cotroceni de fata cu presedintele Klaus Iohannis

Ajuns la 100 de ani, Mircea Ionescu Quintus a fost decorat la inceputul anului de presedintele Klaus Iohannis. Seniorul a avut la Cotroceni un discurs glumet, mai ales ca era si un epigramist.

Adrian Nastase, mesaj emotionant la disparitia lui Mircea Ionescu-Quintus

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Fostul premier Adrian Nastase posteaza un mesaj emotionant la disparitia marelui liberal, cu care a fost si coleg de guvern, dar si prieten de familie. A murit Mircea.

Decretele de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Apararii si a lui Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de revocare a lui Mihai Fifor din functia de ministru al Economiei si de numire a sa la conducerea Ministerului Apararii Nationale, precum si de numire a deputatului PSD Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei. Decretele au fost semnate de Klaus Iohannis la doar o ora de la anuntul oficial facut de Liviu Dragnea privind desemnarea celor doi.

Ziua Pompierilor. Presedintele Klaus Iohannis participa la manifestarile din Parcul Carol

Presedintele Klaus Iohannis va inmana miercuri, de la ora 11. 00, Drapelele de lupta pentru 11 unitati aflate in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), in Parcul Carol din Capitala, cu ocazia manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor din Romania.

DECIZIA de ULTIMA ORA luata de Klaus Iohannis in privinta GUVERNULUI TUDOSE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru numirea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Apararii si a lui Gheorghe Simon la Ministerul Economiei, informeaza Administratia.

Delegatia Romaniei la competitia Invictus Games Toronto 2017, primita de Klaus Iohannis la Cotroceni. Mesajul emotionant al presedintelui

Deegatia Romaniei care va participa la competitia sportiva Invictus Game, care va avea loc la Toronto, a fost primita de presedintele Iohannis la Cotroceni. Pentru taria de caracter si spiritul.

Ziua pompierilor: Klaus Iohannis si Mihai Tudose au participat la festivitatile din Parcul Carol(VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahhnis si premierul Mihai Tudose au luat parte miercuri la ceremoniile pentru Ziua pompierilor din parcul Carol. Seful statului a acordat 11 drapele de lupta unor unitati ale ISU si le-a.

ConsiliuL National al PNL, amanat dupa decesul lui Mircea Ionescu Quintus. Reactia lui Ludovic Orban

Liberalii reuniti la Brasov, in sedinta Consiliului National al partidului, au tinut, vineri, un moment de reculegere in memoria seniorului Mircea Ionescu Quintus, care a murit, vineri, la varsta de 100 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )