Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ziua pompierilor: Klaus Iohannis si Mihai Tudose au participat la festivitatile din Parcul Carol(VIDEO)

B1 B1,
Ziua pompierilor: Klaus Iohannis si Mihai Tudose au participat la festivitatile din Parcul Carol(VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahhnis si premierul Mihai Tudose au luat parte miercuri la ceremoniile pentru Ziua pompierilor din parcul Carol. Seful statului a acordat 11 drapele de lupta unor unitati ale ISU si le-a. continuă pe B1

De Ziua Pompierilor, Iohannis a inmanat drapelele de lupta pentru 11 unitati ale Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a inmanat, miercuri, la Mausoleul Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol, drapelele de lupta pentru 11 unitati din subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania. Klaus Iohannis le-a spus pompierilor ca ei au mai mult decat o meserie, au o viata dedicata vocatiei de a face bine, de a ajuta si de a se pune in slujba celorlalti.

Ziua Pompierilor. Presedintele Klaus Iohannis participa la manifestarile din Parcul Carol

Presedintele Klaus Iohannis va inmana miercuri, de la ora 11. 00, Drapelele de lupta pentru 11 unitati aflate in subordinea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), in Parcul Carol din Capitala, cu ocazia manifestarilor organizate de Ziua Pompierilor din Romania.

DECIZIA de ULTIMA ORA luata de Klaus Iohannis in privinta GUVERNULUI TUDOSE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru numirea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Apararii si a lui Gheorghe Simon la Ministerul Economiei, informeaza Administratia.

Decretele de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Apararii si a lui Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei, semnate de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de revocare a lui Mihai Fifor din functia de ministru al Economiei si de numire a sa la conducerea Ministerului Apararii Nationale, precum si de numire a deputatului PSD Gheorghe Simon in functia de ministru al Economiei. Decretele au fost semnate de Klaus Iohannis la doar o ora de la anuntul oficial facut de Liviu Dragnea privind desemnarea celor doi.

FOTO Ziua Pompierilor a fost marcata cu prezentare de imagini vechi, ceremonie si porti deschide

Ziua pompierilor a fost marcata, miercuri, si la Arad. Este o zi in care se organizeaza diverse actiuni in amintirea actului eroic al pompierilor militari, condusi de locotenentul Pavel Zaganescu in lupta din Dealul Spirii, impotriva trupelor otomane, pentru apararea revolutiei de la 1848.

Klaus Iohannis: De fiecare data, inceperea anului scolar pe unii ii ia prin surprindere. Fiecare guvern ridica din umeri aratand cu degetul spre guvernul dinainte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la festivitatea de deschidere a noului an scolar la Liceul Gheorghe Sincai. in discursul sustinut in fata elevilor liceului bucurestean,.

Restrictii de trafic in Capitala de Ziua Pompierilor

Capitala sarbatoreste miercuri Ziua Pompierilor, astfel sunt inchise unele cai de circulatie pentru soferi, care vor trebui sa ocoleasca unele rute pentru a ajunge la destinatia potrivita , potrivit agerp.

Mihai Tudose: E prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose considera ca mesajul transmis miercuri de catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este . extraordinar. Este un mesaj extraordinar, este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si apreciaza demersurile pe care le-am facut noi, cu totii, Romania este eroina acestei povesti, a spus Tudose. Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a propus miercurica la o zi dupa iesirea Marii Britanii din UE sa se tina un summit european la Sibiu. Acest summit, ce ar urma sa aiba loc pe 30 martie 2019, va fi dedicat stabilirii directiei viitoare a Uniunii Europene.

EXCLUSIV Verdictul la plagiatul lui Mihai Tudose, amanat pe termen nedeterminat: SRI si Ministerul Educatiei isi paseaza responsabilitatea |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Cele doua institutii ale statului au depasit termenele legale prevazute pentru a da un verdict in cazul suspiciunilor de plagiat din teza de doctorat a lui Mihai Tudose. Ministerul Educatiei explica tergiversarea procesului de analiza prin vacanta in care s-au aflat membrii CNATDCU. SRI sustine ca nu are cine semna recomandarea privind retragerea sau pastrarea titlului de doctor in cazul Tudose deoarece Academia Nationala de Informatii a ramas fara rector.

Ce spun cifrele despre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a fost analizat de Anatol Basarab din punct de vedere numerologic. Data de nastere a dezvaluit lucruri nestiute despre sensibilitatea acestuia, Mihai Tudose fiind, de fapt, o persoana.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )